I
Izbrisan uporabnik #9334
Je to res?
Če je res, je treba SDS z zakonom ukiniti in Janšo poslati v umobolnico!
In kaj je narobe s tem plakatom? Hvala Bogu smo se vsaj za kakšno leto rešili južnih in levakov, žal so dandanes ratali močni s pomočjo izdajalskih levakov.Poglej priponko 27310
Je to res?
Fotko so plačali RTV SLO?
Veliki vodja pač nima ničesar drugega, s čimer bi se lahko pohvalil v svoji večdesetletni karieri politika.
To misliš na prireditve tipa: "Nosil bom rdečo zvezdo", "Dražgoše", Postavitev rdečih zvezd na PST itd...?In pol se vprašamo.. Kdo pogreva preteklost .. Kdo živi v preteklosti da ne more it v prihodnost itn..
Poglej priponko 27310
Je to res?
To misliš na prireditve tipa: "Nosil bom rdečo zvezdo", "Dražgoše", Postavitev rdečih zvezd na PST itd...?
To je naša zgodovina, iskanje krivcev iz prve,druge in še katere vojne pa je bolano
Našla sem ga v desetih sekundah.Še to : zjutraj ob 6h sem našel zadevo na Slo novicah in v bistvu počakal eno uro, preden sem objavil. Takoj ko sem objavil, sem opazil da nisem prilepil linka, ampak samo sliko. Toda - članka ni bilo več, očitno ga je neka Jagababa odstranila, ker si je premislila. Menopavza pa to?
aja, briga te za to da so nekoga ubili? Kako zelo krščanskoBriga nas za mrlaka, broveta in podobne kalibre. Nihče od njih ni šel na našo stran.