Schumacher ponovno v F1

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Težko bo nakradel še en naslov, nikoli se nebi vrnil če nebi spet z Brawnom v teamu bila. Skupaj sta jih mnogo nakradla, samo zdaj je dec že star. Upam da mu v Monacu parking naredijo ob progi da ne bo spet kradel v zadnjih minutah kvalifikacij?
confused-1.gif
Pa baje pri moštvih že razvijajo sistem anti-schumacher po "incidentu" z Villeneuvom, Hillom itd.

img_06041-300x276.jpg

0701_sbkp_15_z+triumph_daytona_955i+wheel_spikes.jpg

photo-2.jpg

Druge nimajo...
confused-1.gif

"That didnt work Michael, you hit the wrong part of him my friend...".....
hysterical-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ne spomnim se, da bi Šumi kdaj dobil kako milijosnko kazen za plačat?
confused-1.gif
za kako goljufanje, kopiranje in kreiranje tekem?

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Srečnga pa zdravga SpidiGonzalez
nahrung002.gif
.

Glede na video ki si ga prilepil pa citiram Šumaher-ja ki je dejal nekemu novinarju na njegovo vprašanje Če mu je žal za kakšno stvar v F1 in bi jo spremenil če bi jo lahko :'' Trčenje v Jerezu''

Pa lep
pozdrav.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.507
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Sicer cevljarja nisem maral, je pa res, da je to najvecja reklama za F1 zadnjih let. Verjetno bo gledanost vsaj prve, ce ne prvih dirk, podrla veliko rekordov.

Jaz jo tezko cakam in upam, da bo cevljar kvalificiran med top 10.
Haha, med top10, ja! Čisto na vrh pa nikakor ne! Sicer pa, če bi slučajno bil pri vrhu, bodo komentarji, vau, kok je ta Schumi car, če pa bo slab, bo pač avto kriv, češ kako je nekonkurenčen... Sem do zdaj navijal za mercedes, pa bom moral kakšnega drugega najti!

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Jaz sem pa najbolj zadovoljen, ker moderatorji vse počistijo in držijo nivo foruma visoko... za nebuloze je pa odprt en svoj topic...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Forum bo tak, kakrsnega boste sproducirali uporabniki.. Mene zal omejuje cas. Sicer pa bi potem takem lahko sproti brisal 90% postov.. Kaksnih pametnih postov itak ni.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.