Sarma

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Pr nas jih zavijamo brez zobotrebcev (ribnicani bam niso sosedje). Pa kuhamo v piskru in jemo brez onake. Zraven je vedno mal suhega mesa.
 

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
A kdo dons nima sarme za jest?
grin1.gif
 

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Eni pecejo v pekacu. Pa omaka. Je tut dobr.

to je bosanska verzija v pekaču.

mi pa drgač delamo klasiko z zobotrebci in omako....omake obvezno ne sme manjkat. Zraven mogoče samo še malenkost pire krompirja ampak ni nujno.
 

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
a ti si upaš jest k tašči? a ji zaupaš, da ti ne daje kakih dodatkov notr
evil.gif
 

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.176
113
blizu močvirne prestolnice
Nobenih dodatkov, tašča je OK tako kot tast, je pa res da tudi povem, če dobro skuha ali ne. Tako kot ženo, če je treba jo pohvalim, drugače pade kritika.
 

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Sarme z zobotrebcom so bolj ker je potem več mesa. Jaz večino zelja podarim komu drugemu. Pa zraven najraje kruh. Seveda kdaj tud pire.
 

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Pr nas jih zavijamo brez zobotrebcev (ribnicani bam niso sosedje).
Kaj pa jih skupaj drži? Jih tako nabašete eno zraven druge, da ne razpadejo?
 

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Delaš po principu baliranje sena. Ne rabiš zobotrebcev niti špagic. Samo zelje drži zmes. Če imaš pravo domače zelje, ki ima tanke, skoraj že zelene liste, potem lahko notri zaviješ tono mesa, če želiš.
 

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
pol hočš dat vun pa vse razpade...ali pa že med kuhanjem :D no kukrkol, moja babi nardi dobre
 

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz....

pri meni ne gre brez zobotrebcev. jih pa prvič jem na 1. januar. Ko se spraviš to delat ugotoviš, da sploh ni tako veliko dela, kot se najprej zdi