ni čudn da gre svet u krščen duš če mladič ne upa kelnarce vprašat če gre na kavo.
Kot rečeno, tako ali drugače bo treba probat pa mir. Sem mislil, da boste drugi iz opisanega razbrali kakšne signale, ampak vidim da ste enako zmedeni kot jaz (flirta, ne flirta). Je sicer nekaj let (morda tudi celo desetletje) starejša od mene, zato dvomim, da bi hotela karkoli imeti z mlajšim, ampak nikoli se ne ve. Če si že učiteljice v šolah privoščijo nežnosti s svojimi učenci, potem ne bo nič narobe, če še jaz malo obdelam natakarico/strežnico.
Saj verjetno iz vsega skupaj ne bo nič, ampak vseeno... morali bi jo videti, potem bi razumeli. Punca je prava bomba... trudim se med malico čim manj misliti nanjo in čim manj gledati za njo, da spodaj ne pride do kakšne reakcije. Četudi ne flirta, se tako splača povabiti na kavo.
Malice so zmeraj aktualne, samo zdaj gre za drugi primer... kaj ste pred leti imeli tukaj na forumu, ne vem. Daj malo višje preberi celotno situacijo.
Nič, treba bo čim prej z njo na kavo. En način je, da grem na malico ob takem času, ko je manj gostov in vprašam direktno. Drugi način je, da ji po filmsko izročim vizitko z napisom "ob X uri na Y mestu" (v filmih se to zmeraj obnese). Bom tako rekel - če karkoli išče, je način dostave nepomemben. Najbrš imam samo bujno fantazijo (zgleda noro dobro in verjetno jo že kdo podira), ampak po kavi bo "slika že malo bolj jasna".
Pusti virtualni svet.
..pa potem še sem napiši .
Jaz to dobro vem, vidim pa kako flirtajo z raznimi strankami, s kakšno tudi odidejo...Mogoče narobe zaznavaš signale. Kako pa veš da flirtajo? Ker če so prijazne, to pomeni da flirtajo?
Verjetno daš napitnino raje tistemu, ki je prijazen, zna svetovat, se nasmehne, kot nekomu, ki je hladen kot špricer.
Ne rečem kakšen Wellcum...Jaz to dobro vem, vidim pa kako flirtajo z raznimi strankami, s kakšno tudi odidejo...
Pusti ti wellcum... Čist preprosti lokali. Res pa da do tebe so morda samo prijazne flirtajo itd pa s kakšnim bolj lustnim/bogatim.Ne rečem kakšen Wellcum...
Ja, kaj zdaj..? Si jo že..da ne napišem pripognil, ogovoril?