Sem ti že parx hotel komentirat tvoje veleume......pa naj bo danes (ker se mi ravno ne da kitat spalnice
)
Ok si nek player.....maš Joto LC (tudi jaszt jo imam btw).....včasih pa Yarisa 1.0 (tudi jaszt ga imam...1.4 D4D moj je močnejšiiiii!
)....cool!
Dereš vse živo kar prileze in gre mimo tebe.....wauuu...klanjamo se! Tudi jaszt sem že kako milfo al pa mal starejšo od sebe (zgleda je to neka Jota power
)
Mogoče se ne bova ravno razumela......pa ne načrtno......ampak vidim malo specifike pri tebi (kontra pri meni)......
Praviš 20+ letnice......ne vem....gledam čez svoje oči......jaszt sem se vedno raje družil s svojimi letniki in navzgor......ubistvu sem si za vzornike raje iskal starejše od sebe.....tudi v every day lifeu se bolj ujamem s starejšimi od sebe.
Z 20letnicami iskreno niti ne vem kaj bi se pogovarjal.....its parallel world....
Pa preden začneš z "jah zgleda nimaš igre pa to"
Oh kjer smart cookie res......sam od sebe niti ne bi pomislil na igro
Igro čist kapiram........ampak mi je tolk damn otročja....al pa basic da me mine se stem ukvarjat.
Iskreno (to sedaj bo letelo nate).......se mi je smešno predstavljat odraslega tipa......ocenjujem te tm v 40ih više manje......ki se špila pavijana pred neko 20-25letno....vse samo zato da bo namočil
Strgane kavbojke.....športne supergice......bučči sončni špegli
Al pa da si v trendu......ženske pajkice nosiš?
A LCjko maš kej liftano? Pa kake hude valarje gor vsaj? Čeprav tamali dandans niti ne razumejo takih strojev.......sam za info!
Ok......pustmo zdej to......zrihtaš...očaraš.....odpelješ....gremo zdej bl na moške debate
Sex......ko sem bil v 20s.......to nobena ni znala uživat.......fafat še manj (pust tisto žvečenje čigumija....to ni faf!) Kako za kurca ČE se že vse ostalo poklopi (je lepa.....ummm zgleda ok....se zna dobr zrihtat
ne odpre ust prehitro....) lahko en 40letnik uživa z eno 20letnico?
Zdej al si zbiraš same študentke iz MIT-a (una univerza za ta nadarjene).......al pa si sam na isti stopnji?
Mislm sej suportiram to da ne ubiješ otroka v sebi.....vsa moja družba je taka.....da ko smo skupaj in ga žuramo......smo v glavi še vedno kot v srednji šoli....hvalabogu. Ampak potem pride ponedeljek in nove delovne obveznosti.....
Mel sm eno k se ji je po sexu kadilo! Pri tebi?