Jao, Runota ne poslušat. Oz. ga lahko, če hočeš kakšno od unih histeričnih drama queens. Če hočeš normalno bejbo (tudi samo za seks, lahko pa tudi na daljše proge, vseeno, saj tudi "resne" punce hočejo kdaj samo malo zabave - samo da sta si oba na jasnem kakšna so pričakovanja), pa ti citiram najbolj uporabne nasvete tukaj:
Osebne kvalifikacije: sem ženska, ki dela v poklicu kjer je statistično gledano veliko tipov, in sem že slišala, videla in doživela "svega in svašta" na področju, emmmm, medosebnih odnosov.
Bodi kar si. Tak te bo prebrala tak ka ne glumi. Če ne bo tko šlo tud drgac nebo
Tale Cash-eva je pa živa resnica...Na to foro se bosta se rezala, ko bosta zvecer na terasci pila, ti mrzlo, ona pa kak koktejlck, ki ji ga bos ti naredu, otroci bodo ze spali...kmalu bosta pa sla noter, ker bodo komarji pikali...in bosta tarnala...fak, spet ti komarji....to pa je, ko ni vec zim, pa nc ne pocrka...nc, a bos sel jutri ti v vrtec po ta malo, jst mam frizerja....pa nove copate je treba za mulca...aja, podpis je dobil...spet je zlasal enga.....ammm, a prides v pojslo? Ze 2 tedna spis na kaucu...ves, jst tega ne morem vec prenasat....a bos u pojsli, al pa kr tam na kaucu ostan...
"kelnerce" so najbolj na udaru, bednih fint sliši vsak dan 100, se bo treba malo bolj potrudit če boš želel da si te zapomni dlje kot ostale težake
Eem so poklici kjer moras biti extra prijazen in dedci to zamenjujete za flirtanje. Se še vidimo fraza je pa tudi zelo vzpodbudna, not. Igre nimas, se pravi, ce nisi 185cm plus atlet z debelo denarnico..
Pa ne flirtat v baru no, to je res visji level. Tle ni tipa, da ga kelnarca se ni videla, vrstice da ni slisala, slinjenja poslusala.
Vsak dan po malem se spoznavajo prjatli, ce isces sex je nujen moment, trenutek in hitrost.
bistvo je, da nisi uzaljen ce rece ne
Osebne kvalifikacije: sem ženska, ki dela v poklicu kjer je statistično gledano veliko tipov, in sem že slišala, videla in doživela "svega in svašta" na področju, emmmm, medosebnih odnosov.