Fant, edino številko, ki jo boš dobil od nje, je dvojka.Pozdravljeni,
v restavraciji, kamor hodim na kosila sem spoznal lustno kelnarco. Ker mi je ušeč sem jo ogovoril in tako sva začela vsak dan po malo debatirat. Prašal sem jo za ime, nato sem se še jaz predstavil. Vsega skupaj sem jo 3 videl oz. 3x z njo govoril. Danes, ko je minilo cca. 4 dni odkar sem jo zadnjič videl pa sem jo vprašal ”bi šla na kako pijačko kdaj”. Pa mi reče ”hmmm,..odvisno. Drugi teden sem 2 dni prosta. Saj se še vidimo.” Cifre nism dobil.
Vaše mnenje? So šanse ali ne?
lp, Hvala
za jutr maš ideal šanso da jo na bajk pa na krog po LJ povabš, ne pa pjačke pa sladičkeNo, js sm jo prasal za pijačo. In mislim, da sem imel jajca in nism samo gledu...jo
Brez preskusa mu bomo bolj malo svetovali.Daj napiš kje dela ta natikarca pa gremo alteraši pogledat pa ti lahko potem na podlagi ocene boljše nasvete damo.
Šanse boš mel, če se boš res izkazal.Pozdravljeni,
v restavraciji, kamor hodim na kosila sem spoznal lustno kelnarco. Ker mi je ušeč sem jo ogovoril in tako sva začela vsak dan po malo debatirat. Prašal sem jo za ime, nato sem se še jaz predstavil. Vsega skupaj sem jo 3 videl oz. 3x z njo govoril. Danes, ko je minilo cca. 4 dni odkar sem jo zadnjič videl pa sem jo vprašal ”bi šla na kako pijačko kdaj”. Pa mi reče ”hmmm,..odvisno. Drugi teden sem 2 dni prosta. Saj se še vidimo.” Cifre nism dobil.
lp, Hvala
Pozdravljeni,
lp, Hvala
Ali pa že sedaj dobre napitnine pušča, pa ni hotela ostati brez. A ti zravn malice prinese kdaj še kaj extra, kakšno sladico ali kaj takega? Če ti, potem je zainteresirana.100% imaš šanse, naredila je pač pravi korak, naredila se je malenkost nedostopno, dala te je malo v negotovost, v kolikor ji ne bi bil interesanten bi te lahko na prvo žogo na mnogo elegantnih načinov odslovila. Tako da kr pogumno. Morda na tvojem mestu ne bil dalje pritiskal s to pijačo, bi poskušal raje izbaciti kakšno foro....
Po tem, kar si napisal, je definitivno že tvoja.No, po tem ko sm prvič do nje pristopu in jo ogovoru je potem tko drugič, kakor tretjič prisla sama do moje mize in me zacela sprasevat da kako sm in se pogovarjat z mano...(potem ko mi je hrano prinesla kelnarca)...ta moja simpatija dela u sanku…
Ja moja brez cifrePo tem, kar si napisal, je definitivno že tvoja.
Kdaj bo ohcet?
Vprašaj jo kolikšne so šanse ! Če ti odgovori "ena na milijon" se pokaži kot zelo vzhičen : "Torej šansa je!" ... kje sem to že videl ... aja, v filmu "Butec & Butec"... mejbi kak nasvet?
Na to foro se bosta se rezala, ko bosta zvecer na terasci pila, ti mrzlo, ona pa kak koktejlck, ki ji ga bos ti naredu, otroci bodo ze spali...kmalu bosta pa sla noter, ker bodo komarji pikali...in bosta tarnala...fak, spet ti komarji....to pa je, ko ni vec zim, pa nc ne pocrka...nc, a bos sel jutri ti v vrtec po ta malo, jst mam frizerja....pa nove copate je treba za mulca...aja, podpis je dobil...spet je zlasal enga.....ammm, a prides v pojslo? Ze 2 tedna spis na kaucu...ves, jst tega ne morem vec prenasat....a bos u pojsli, al pa kr tam na kaucu ostan...
Glede na odgovor.....
Si ji plan B ali C....noče se zabezecat.... Ker še ne ve če jo bo oseba xy povabla tista 2dni km
Eem so poklici kjer moras biti extra prijazen in dedci to zamenjujete za flirtanje. Se še vidimo fraza je pa tudi zelo vzpodbudna, not. Igre nimas, se pravi, ce nisi 185cm plus atlet z debelo denarnico..
Pa ne flirtat v baru no, to je res visji level. Tle ni tipa, da ga kelnarca se ni videla, vrstice da ni slisala, slinjenja poslusala.
Vsak dan po malem se spoznavajo prjatli, ce isces sex je nujen moment, trenutek in hitrost.