Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ma ne razumeš čist. Mi sam ne verjamemo tvoji medicini oz. se čudimo kako bi Gruzijca ti rešil z opremo.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ma ne razumeš čist. Mi sam ne verjamemo tvoji medicini oz. se čudimo kako bi Gruzijca ti rešil z opremo.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Tako je. Uvedba drugačne osebne zaščitne opreme pa bi bila še dodaten plus.
PS: si moreš mislit, da sem tudi ograje prav jaz privlekel na dan v tej temi?
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ok, potem smo na isti valovni dolžini.
Motoristične čelade so pa pri smučanju enostavno pretežke... imeti na glavi kilo in pol pri 140 km/h brez kakršnegakoli zavetrja... vrat pač ne prenese.
lp
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
PS. Lorenzu se je odprl v Valenciji, ko je on še reševal situacijo...napihnjen airbag ga je pri tem le oviral.
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Morš pa dojet da 100% varnosti ne bo nikjer pri teh zadevah in je tudi glupo pričakovat, da ne bo nikoli nobene poškodbe. So pa tekmovalci deloma sami odgovorni zato, koliko opreme gor nataknejo. Če jerman pride z motogp čelado ga ne bo nobeden ustavil na štartu. Je pa res da vsak gram odvečne teže na glavi lahko dodatno obremeni vrat ob udarcu.
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ok, potem smo na isti valovni dolžini.
Motoristične čelade so pa pri smučanju enostavno pretežke... imeti na glavi kilo in pol pri 140 km/h brez kakršnegakoli zavetrja... vrat pač ne prenese.
lp
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Pri sankanju je treba odpravit domala vse kar se da glede takih posledic ob napaki. Tudi najboljši sankač bi lahko slučajno zajebal tist ovinek in skupil isto kot Gruzijc.
Pri Petri je pa nažalost tako, da niti pribljižno ni bila nobena tako "nerodna" v tistem ovinku da bi sploh blizu padla. Je velika, okorna in to je njena daleč najslabša "prvina" ampak tudi ovinki in spusti so del tekov, sploh pa šprintov. Njena neodločnost, boječnost jo je že stala medalj in povzročila nemalo razočaranj. To kar se je zgodilo na OI je bil pa pač vrhunec teh negotovosti in je res nesrečno odnesla, tak razplet pa roko na srce ne bi pričakoval noben tehnični delegat. Je sprožila premike na tem področju in bo vrjetno bolje za to poskrbljeno v naprej, kar je tudi prav.
Petro spremljam stalno, skorajda vse tekme, pravtako alpsko smučanje in biatlon (pa skoke tud) in nisem samo glodalec vsake 4 leta.