imaš tipkovnico z daljincem,kako se obneseCitat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
deluje tudi že na D5500 dalje...Citat:
Uporabnik 40d6770 pravi:
daljinec z tipkovnico za modele led d6300 naprej, naslednji nakup ko bo ugodna cena
Uporabnik MAKY_ pravi:
Uporabnik 40d6770 pravi:
daljinec z tipkovnico za modele led d6300 naprej, naslednji nakup ko bo ugodna cena
Na dodani aplikaciji SOCIAL TV sicer deluje...Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Facebook aplikacija mi na 6530-ki pod News and feed ne prikaže ničesar? Ali se to kje nastavi?
testna je delovala od D5500 dalje... bom pa točno potrdil, ko dobim kak production primerek...Citat:
Uporabnik 40d6770 pravi:
daljinec z tipkovnico je za modele led d6300 in 6450 naprej
da, očala so na baterije (gumbasta za 1,xx €)Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
Bodo ta očala tudi na baterije, ter kdaj bo na voljo serija, kjer bo priložen ta daljinec s tipkovnico?
sem jo testiral (pred cca. 4 meseci), delovala je super sploh ker je zaslon. deluje preko IR in preko BT - odvisno od modela. prednost BT je v tem, da ni potrena usmeritev v tv sprejemnik ampak lahko sediš in pišeš.Citat:
Uporabnik 40d6770 pravi:
Uporabnik MAKY_ pravi:
Uporabnik 40d6770 pravi:
1. Kateri firmware imate instaliran?Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Facebook aplikacija mi na 6530-ki pod News and feed ne prikaže ničesar? Ali se to kje nastavi?
daj malo bolj razloži kaj je problem.Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Ali kdo kaj pozna, za kaj mi social TV prikazuje facebook, aplikacija Facebook pa ne?
P.s: Aplikacija Facebook je med priljubljenimi instalirana, pod moji app. pa je ni, tako da reinstall ni možen?
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik Lukin pravi:
1. Ali se splača odšteti 300€ več za model 7000, ki ima 800 Hz? Ali je kvaliteta slike boljša z 800Hz pri 2D sliki kot 400Hz?
2. Nekdo mi je rekel, da se televizor lahko poveže na wi-fi omrežje brez kakršnegakoli dodatnega usb ključka. Je to res, ali moram še kupiti Samsungov usb wi-fi ključek?
3. Kakšne izkušnje imate z predvajanjem ripanih mkv datotek? Ali filmi lepo tečejo?
1. bistvena prednost 7000 in 8000 serije je micro dimming. Torej, gre se za bolj pravilen prikaz črne barve, saj v tem primeru tv ( oz. procesor ) nadzoruje ledice; zatemni lahko določen sektor panele; rezultat....dosežena črnina.Ostali dodatki so praktično identični.
2. 6530, 7000, 8000 imajo vgrajen wifi. Nisem pa ziher, če podpirajo N protokol...
3. filmi s podnapisi delajo b.p.