Zdravo po prebiranju foruma sem ugotovil, da ste NEKATERI sručkoti in bom potem takem, kar tukaj zastavil vprašanje.
Stvar je sledeča: odločil sem se da bom vzel Samsunga zaradi dizajna, saj mi LG preveč plastično zgleda druge firme nisem toliko gledal. Poleg tega ima po defaoltu vrtljiv podstavek (ne mislim ga dati na steno) in je cel nekako steklen, kar se mi sovpada z mizico na kateri bo in s črnim steklenim regalom.
1.Torej kot je že iz naslova razvidno sem se odločil za velikost 37 oz. 94 cm (zanima me samo, če seveda ima gdo doma kakega s temi podstavki in 37 inčnega, da mi pove koliko cm je od spodnjega roba podstavka do zgornjega roba TV-ja, da slučajno ne zagrabim prehitro in ne bo pasal v regal).
2. Zanimam se med modeli 600, 6200, 6300 in 6500
Torej kakšne so prednosti na katere se splača gledati in na katere ne.
-Vsi so 200+Hz (neketeri pravte da vse kar je več od 100 oz. 200 itak ne vidimo)
-Smart TV imajo vsi
-D6000 NIMA DBV-S-ja (to je za optiko in s tem manj kablovja in boljša slika načeloma, kajneda?)
-Vsi modelno leto 2011
-Vsi imajo USB, HDMI, ethernet
-Vsi DTS 2.0 Kaj sploh je to?
-Vsi full HD
- Nimam pojma katere formate podpirajo in če kateremu kaj fali
-Med prvim in zadnji cca. 200 do 800€ razlike (665-880€
3. Ponudniki (vaše izkušnje in priporočila)
-Mediamarket
-Makspro
-Electronics for you (najcenejši, samo v avstriji, kako je s pošto in sigurnostjo da dobiš izdelek domov)
4. Če ima gdo kako drugo varianto ali ceneje naj napiše tukaj ali na ZS
V naprej se zahvaljujem za vsako dobro informacijo in pouk
Stvar je sledeča: odločil sem se da bom vzel Samsunga zaradi dizajna, saj mi LG preveč plastično zgleda druge firme nisem toliko gledal. Poleg tega ima po defaoltu vrtljiv podstavek (ne mislim ga dati na steno) in je cel nekako steklen, kar se mi sovpada z mizico na kateri bo in s črnim steklenim regalom.
1.Torej kot je že iz naslova razvidno sem se odločil za velikost 37 oz. 94 cm (zanima me samo, če seveda ima gdo doma kakega s temi podstavki in 37 inčnega, da mi pove koliko cm je od spodnjega roba podstavka do zgornjega roba TV-ja, da slučajno ne zagrabim prehitro in ne bo pasal v regal).
2. Zanimam se med modeli 600, 6200, 6300 in 6500
Torej kakšne so prednosti na katere se splača gledati in na katere ne.
-Vsi so 200+Hz (neketeri pravte da vse kar je več od 100 oz. 200 itak ne vidimo)
-Smart TV imajo vsi
-D6000 NIMA DBV-S-ja (to je za optiko in s tem manj kablovja in boljša slika načeloma, kajneda?)
-Vsi modelno leto 2011
-Vsi imajo USB, HDMI, ethernet
-Vsi DTS 2.0 Kaj sploh je to?
-Vsi full HD
- Nimam pojma katere formate podpirajo in če kateremu kaj fali
-Med prvim in zadnji cca. 200 do 800€ razlike (665-880€
3. Ponudniki (vaše izkušnje in priporočila)
-Mediamarket
-Makspro
-Electronics for you (najcenejši, samo v avstriji, kako je s pošto in sigurnostjo da dobiš izdelek domov)
4. Če ima gdo kako drugo varianto ali ceneje naj napiše tukaj ali na ZS
V naprej se zahvaljujem za vsako dobro informacijo in pouk