Kaj v Europarku so ti zamenjali kamero????Servis v Bigbang-u v Europarku.... v dveh urah
Kaj v Europarku so ti zamenjali kamero????Servis v Bigbang-u v Europarku.... v dveh urah
Kaj v Europarku so ti zamenjali kamero????
Ja to sem videl ja. Piše pa, da je ta servis samo za hitra popravila. Sem predvideval da menjava kamere ne spada pod hitra popravila.V Bigbangu je servis za Samsunge
Če pod hitra popravila sodijo:
- popravilo poškodovanih ali nedelujočih ekranov (odvisno od modela),
- težave s polnjenjem (pregled in test povezovalnega kabla in napajalnika, zamenjava polnilnega priključka),
- popravilo mikrofona, slušalke, zvočnika. Ne vem zakaj potem menjava kamere ne bi sodila zraven tega. Sigurno manj dela kot popravilo poškodovanih ali nedelujočih ekranov , zamenjava polnilnega priključka (odvisno od modela) ali tam tam z popravilo, menjavo mikrofona, slušalke, zvočnik
Pomoje ti je wifi točko zbrisal ven iz seznama. A si kdaj ročno ugašal wifi, ko si imel povezavo na to točko?A kdo ve, zakaj se na mojem S8 zadnje čase WI-Fi ne vklopi avtomatsko, ko se prižge ekran. Prej je to delovalo. Hvala
Nimam vklopljenega. Imam pa tako kot prej nastavljeno, da wifi ne ostane vklopljen ko je zaslon ugadnjen, vendar se je prej vedno ob vklopu zaslona vklopil tudi wifiIzklopi "varčevalni način".
Nekaj me jaha Always On Display. Vam dela?