čakam že več kot dva meseca na mojega S23 Ultra 512GB.Pravijo da jih ni čeprav na spletu kaže da so.
Zanimivo, da so pobirali prednaročila in še od takrat jih ni.
Mogoče je poslovni model tak. Premalo profita s tem, zato je to v resnici samo mamljiva ponudba za stranke, ki je ne želijo v resnici masovno izvesti.Malo mi je smešno, da nek operater nima modela telefona na zalogi ali pa vsaj informacije o incomingu
A 512gb?Moja ga je dobila v ponedeljek. Naročen je bil teden dni prej v Kranju. Na uro pa še čaka.
256gbA 512gb?
Meni so po dolgem dolgem casu zdaj rejli zacetek maja ali konec maja
Da še zmeraj samo 4:3 - tudi po zadnjem update-u.A expert RAW še zmeraj omogoča samo razmerje 4:3?
sem sedaj šel malo čez galerijo, ne vidim tega problema.Preden dam dobrih 1000€ za S23+, me zanima če imate tudi slovenski uporabniki S23 in S23+ ta problem z zamegljeno sliko ( bananagate)
Galaxy S23 camera may have a hardware issue that Samsung hasn’t addressed yet
Most people in the market for a high-end flagship-grade smartphone go with Apple and Samsung. That's because people want their ...www.sammobile.com
slikam dosti dobavnic, računov, navodil,... od blizu, ker naj bi bil ta problem še posebej moteč
Na volte je vse ok.Sicer ne vem če gre za stvar zadnjega updata ampak zadnje čase opažam da ko prejmem klic, se pogovorim, ga prekinem, da mi na obeh cifrah izgine omrežje, tako na SIM1 kot na SIM2 in to traja ene 15-25 sekund, preden pride omrežje zopet nazaj. Mislim da se to v štartu ni dogajalo. To je vedno po odloženem klicu bilo 5 sekund in je omrežje prišlo nazaj? Gre pa za S23 Ultra.
To je tudi meni delalo na s22 ultra in sem potem opustil dual sim dela se zmeraj enako kot dam not 2 simski sem med prazbiki spet sprobal.
nisem še opazil. sem sedaj testiral in mi ni zginlo. sta pa obe sim na volte...Sicer ne vem če gre za stvar zadnjega updata ampak zadnje čase opažam da ko prejmem klic, se pogovorim, ga prekinem, da mi na obeh cifrah izgine omrežje, tako na SIM1 kot na SIM2 in to traja ene 15-25 sekund, preden pride omrežje zopet nazaj. Mislim da se to v štartu ni dogajalo. To je vedno po odloženem klicu bilo 5 sekund in je omrežje prišlo nazaj? Gre pa za S23 Ultra.