Samsun Omnia in Garmin xt

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
oki, ni panike. važno, da si mu navigacijo porihtal
wink-1.gif

Assholer

Zelenc'
23. nov 2008
3
0
1
pozdravljeni
zanima me kako ste na omnio namestili garmina ker meni napiše "There is no aplication associated with garmin mobile xt.sis. Run the aplication first and than open this file within the aplication" ko želim odpreti datoteko za inštalacijo

bojch

Pripravnik
4. okt 2008
67
0
6
Assholer , ta različica je za Symbian telefone. Mislim, da ti rabiš TO verzijo Garmin xt-ja.

Rocky77

Zelenc'
24. nov 2008
7
0
1
Podčetrtek
Imam samsung omnia in nikakor ne uspem gor spravit garmina xt. Napise mi le Garminmobilext is not a valid pocketPC application? Zanima me ali mora telefon ze imeti kaksno predinstalacijo garmina? In ce mora imeti kje bi naj to bilo? Instalacijo je potrebno izvest na telefon ali na SD kartico?
Hvala za informacije.

Nazadnje urejeno:

Assholer

Zelenc'
23. nov 2008
3
0
1
hvala bojch in jodlar, zdaj imam garmina na telefonu, vendar mi ne najde satelitov. Koliko časa naj bi trajalo da jih najde (morda sem preveč nestrpen in se prehitro naveličam čakanja)? Ali je morda potrebno spremeniti kakšne nastavitve v omniji
Imam pa garmin mobile xt for windows mobile 5.00.20w (če ima verzija garmina kakšen vpliv na nastavitve)

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Meni je na eni Omniji "proradilo" iz prve. Na drugi pa sem namestil po popolnoma enakem postopku in enake (iste) datoteke kot pri prvem pa mi 2 dni ni našlo satelitov. Pregledal in prešraufal sem vse kar je bilo mogoče vendar satelitv nisem uspel "vloviti". Iz obupa sem Garmina odinštaliral in čez nekaj dni namestil nazaj. V drugo je začel "loviti" satelite takoj. Kaj je bilo drugače kot prvič ne vem. Mislim, da je nekdo podobno zadevo že tudi na forumu opisal. Verzijo imaš ta zadnjo, ki bi morala delati OK.

Rocky77

Zelenc'
24. nov 2008
7
0
1
Podčetrtek
Ok garmina sem spravil gor. Zdaj pa imam probleme s karto city navigator 2008. Velika je okol 1.4 G in nikakor je ne morem prenest na telefon v mapo my storage/garmin. Prenasa in prenasa a ne prenese? Kaj delam spet narobe? A mi lahko poveste od kod ste vi dobili to karto oziroma ce ima kdo link do city navigator 2009?
Btw tudi divxov ne morem na telefon prenest... dogaja se podobno kot pri prenosa city navigatorja?
Hvala se enkrat!

yanik

gps navigator
18. avg 2007
652
0
16
Šmartno ob Paki
Če delaš preko ActiveSynca bo zelo težko prenašati velike datoteke.
Postavi ga v USB mode in se ti pojavi kot flash disk, potem pa ne bo problema s kopiranjem.

Pa še nekaj, če misliš dat gor celi CN, ti Garmin Mobile XT ne bo delal, skratka zaganjal se bo v nedogled.
Po mojih izkušnjah na dlančnikih in telefonih (Windows Mobile 6.xx ali Symbian) deluje optimalno z cca 1GB veliko datoteko.

Rocky77

Zelenc'
24. nov 2008
7
0
1
Podčetrtek
Hmm mogoce izpadam laik. Kak se ga pa da v USB mode? A to nastavis na telefonu ali na activesyncu?
Telefon nastavljam namrec za znanca ki ima pa se manj pojma kot jaz:)
Hvala

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Jaz sem glih kar naložu Garmina.Sicer mam,vsaj mislim,starejšo verzijo z oznako 42050w in ni blo nobenih problemov.Sledil sem navodilom in brez kakršnih koli dodatnih programov ali nastavitev mi je takoj najdu satelite.Mam pa Manilla M2DO4 rom naložen.

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
A je imel kdo problem,ko je prenašal karte na Omnio?
Jaz sem najprej instaliral Garmin XT,nato pa sem hotel odklenjene karte prenesti na Omnio na njen disk.Ko je bil prenos končan mi je javil napako in to se mi je zgodilo 2x
A ve kdo kaj bi lahko bilo narobe?

Kako naj naredm usb mode?
Mi namreč 25 mb file prenaša 4 ure
bonk.gif

Nazadnje urejeno: