Samskost je zakon

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
http://www.dogodkizasamske.si/

banana baje pride...
evil.gif

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
http://www.dogodkizasamske.si/

banana baje pride...
evil.gif

Banana ne hodi na deklarirana zborovanja samskih
evil.gif
! Sam še tablca okol vrata se ti manjka, za tja : "Obupano iščem, kriterijev nimam!".
Sploh pa pri mojih letih in izkušnjah pridejo v poštev klasičen (preizkušen) petkovi ali sobotni križev pot po ljubljanskih oštarijah. Tam je vsega dost, vezanih, samskih, zmedenih...z enim samim namenom, da se majo fajn! Aja, vezanih je včasih manj, te ga ne smejo več tolk srat okol
evil.gif
!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
tole z lokom bo tekmovanje kr za 2011 k 2010 se že izteka pa je treba vas ibrhot bejbe že posvarit za naslednje leto...
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Samski človek je za dosti prikrajšan. V prvi vrsti je sex če mene vprašaš.

Zate ne vem, meni je 2-krat na teden zadost.Niti slučajno se mi ne ljubi vsak dan.

To pa imam na voljo tudi kot samski.

Ja, Herr Ober Jebach, če ti kot samski poknes 2 komada tedensko... Pri 26ih, kolegi recejo, gremo skaijat s frajlami,
tako štirje se dobite, ti pa brez fufe... Ni ravno prijetno. Fajn je met fufo, malo grete skijat, malo morje, ko si pijan hodi po
tebe in s skokom skoz okno vozecega avta izsiljujes fafiko, nevem, pravi ded rabi pravo babičko, ko vletijo frendi nareže
malo sira in napolni kupice z vinom, ponudi cigaro in vpraša če še speče kokic...

Zveza ni kar tako, nisi pravi ded če nimaš orng fufe ki ti "krije" hrbet.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
cje... res je. Samo kako jo natrenirat, da bo delala vse to kar praviš
smile-1.gif
To so samo sanje ...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sicer pa raje samski kot vezan je kot da bi reko raje nimam avta kot pa da ga mam.

Sej ce si vezan se ne pomeni da mores tak zivet. Mas orng plavušo, super seks, nic ti ne fali, postrani
pa še pokneš sodelavko in če si tapravi še njeno hčerko.

Torej lahko imas punco in počnes to kar pocnejo samski. Če si samski lahko pocnes isto kot prej omenjeni
vezani - reden seks ki ga je dosti, - hrana ko prides s sluzbe ko si lacen ko pes, - spremljevalka vsepovsod,
en kup jebenih minusov ki jih kot vezan ne čutiš.

Samskost je zakon samo če si iber tipčina in zgoniš 50 komadov letno, delaš 5 na mesec in si odvisen samo
sam od sebe in svoje volje. Pa še takrat, zakaj nebi mel ene ki bi jo motal okol prsta kot špaget, zakaj ne, če pa gre.

Da mas poštelano tako treba (torej nikoli in nikdar ti za nic ne gnjavi - res za niti eno stvar) kar je redkost, v tem primeru
samskost nima niti ene jebene predostni. Niti ene.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
smile-1.gif
To so samo sanje ...

Vzameš klaso nižje.

Ni stvar v treningu, stvar je v darwinu, težja ko je v kilah, lažje jo zasučeš.

Najdi si eno 95 kilsko, še gate ti bo slekla preden boš drugo pokno.

Najdi si iber luštno, hudo hudo. Ena fora ti spodleti, pa se že pelje s sosedovim audijem.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Kje sem rekel, da vsak teden poknem 2 novi? Mislim, ti kr nekaj bereš, kar sploh ni bilo napisano.Napisal sem, dva seksa tedensko.

Pa zanimivo mi je, da ste najbolj glasni, kako je treba bit v vezi, ravno taki, ki vam je ženska ravnokar spizdila z drugim, ali ste pa tik pred tem.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.110
7.655
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
smile-1.gif
To so samo sanje ...

Vzameš klaso nižje.

Ni stvar v treningu, stvar je v darwinu, težja ko je v kilah, lažje jo zasučeš.

Najdi si eno 95 kilsko, še gate ti bo slekla preden boš drugo pokno.

Najdi si iber luštno, hudo hudo. Ena fora ti spodleti, pa se že pelje s sosedovim audijem.

Koliko ima tvoja Prekmurka žive vage? Cca. 95kg?