Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ugotavljam, da ni nobenega razloga, da bi se jaz navezal resneje na kakšno ženskd tega ne bi imel nobene koristi, samo zoprne obveznosti:
-moral bi ji biti zvest (kar ni v moji naravi)
-kupovati bi ji moral razne pizdarije
-praznovati pocukrane "obletnice"
-prej ali slej bi me poskušala nadzirati, kam hodim...
Kot samski pa:
-počnem kar hočem
-družim se s komer hočem
-nihče me ne nadzoruje
-nihče mi ne soli pameti
-nihče se mi ne ufurava v življenje
-pa tudi za poseksat se kaj najde (najraje kakšna vezana "prijateljica")-to je pa tudi edino kar rabim od žensk
Ženske so večinoma zmešane in same ne vedo, kaj hočejo v lajfu.Brezveze se trudit od njih, ker nič ne profitiraš.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Sam si kriv, če vztrajaš s krulavo babo. Ali menjaj, ali pa dalje zganjaj faušijo samskim
Sicer pa, zakaj si tako sploh izbral, če ti ne paše?
Ajoj, pa tok čudn ...Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Star sem 30 let
Ni čudn, kdo pa bi hotu žvet s takim, kot si ti ...Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
živim sam
višja upravna, dopolnilni pouk?Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
sem visoko izobražen
pa ne morš. da se ne bi mal pohvalu, a ne? Čeprav, vsi vemo, kako je s tem denarjem....Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
in z nadpovprečno plačo.
Čist gejevsko. Saj znaš vse !Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Perem si sam, kuham si sam, likam si sam.
No, sej če prebereš prejšnji stavek, res ne vem, zakaj bi potreboval žensko ?? Tud mi se s tem strinjamo.Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Zdaj mi pa povej, zakaj naj bi na vsak način potreboval žensko, sam tega namreč ne vidim.
,Citat:
Uporabnik sparkyboy pravi:
Kasius z vsem spoštovanjem.
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
res ne vem, zakaj bi potreboval žensko ??
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
ksz
Meni se zdi super, da moški zna skrbeti zase, od pranja do kuhanja. Ko je človek zmožen bivati kvalitetno sam, je lahko kvalitetno tudi v paru. Ženske dandanes nerade igramo nadomestno mamo. Z izjemami.
Uporabnik je pa dal na tehtnico poz. in neg. strani obeh stanov, kar kaže na to, da o tem res veliko razmišlja in si razbija glavo. Raje uživaj v samskosti, dokler te kakšna ne zmeša. Če te bo. Garancij v lajfu pa itak ni.
Razmišlja, ali pa le obupan išče izgovore.Citat:
Uporabnik je pa dal na tehtnico poz. in neg. strani obeh stanov, kar kaže na to, da o tem res veliko razmišlja in si razbija glavo. Raje uživaj v samskosti, dokler te kakšna ne zmeša. Če te bo. Garancij v lajfu pa itak ni.
Citat:
ksz
Meni se zdi super, da moški zna skrbeti zase, od pranja do kuhanja. Ko je človek zmožen bivati kvalitetno sam, je lahko kvalitetno tudi v paru. Ženske dandanes nerade igramo nadomestno mamo. Z izjemami.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
biti kvalitetno samski je kar dobrina, ki gre marsikomu v nos... potem pa oni s krulavimi babami vzganjajo faušijo.
moja že včasih zna tak napsihirat, da bi jo najraje nagnal.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi: biti kvalitetno samski je kar dobrina, ki gre marsikomu v nos
Citat:
ksz
Citat:
Uporabnik tratnjak pravi:
Citat:
ksz
seveda pa je super tudi ko velja obratno, potem pa se najde kompromis, ko vsak izpolnjuje naloge, ki so drugemu manj pri srcu...
Citat:
Kompromisi so pa nekaj najlepšega, ja.