Samskost je zakon

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
ja, to je pa tkim. 'stragner by pillle'...
grin1.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Kokr ti pač paše, samo tega ti ni treba deliti z nami...
p.s.: dvomim da sexaš 5-7krt tedensko.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ugotavljam, da ni nobenega razloga, da bi se jaz navezal resneje na kakšno žensko_Od tega ne bi imel nobene koristi, samo zoprne obveznosti:

-moral bi ji biti zvest (kar ni v moji naravi)
-kupovati bi ji moral razne pizdarije
-praznovati pocukrane "obletnice"
-prej ali slej bi me poskušala nadzirati, kam hodim...

Kot samski pa:

-počnem kar hočem
-družim se s komer hočem
-nihče me ne nadzoruje
-nihče mi ne soli pameti
-nihče se mi ne ufurava v življenje
-pa tudi za poseksat se kaj najde (najraje kakšna vezana "prijateljica")-to je pa tudi edino kar rabim od žensk

Ženske so večinoma zmešane in same ne vedo, kaj hočejo v lajfu.Brezveze se trudit od njih, ker nič ne profitiraš.

Ti si čuden.
bonk.gif

S tabo se strinjam samo glede zadnjega odstavka
crazy1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Verjetno si nezrel moški srednjih let, mama te je premalo dojila, bi rekel pokojni Dr.Rugelj. Zrel moški obvlada partnerico in drži pokonci celo familijo. To je pogoj da nadaljuje rod.
Ti si pa črna ovca, nesposoben biti v zvezi z žensko.
smirk-1.gif

Star sem 30 let, živim sam, sem visoko izobražen in z nadpovprečno plačo.

Perem si sam, kuham si sam, likam si sam.Zdaj mi pa povej, zakaj naj bi na vsak način potreboval žensko, sam tega namreč ne vidim.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Take ugotovitve pišejo samo tisti, ki so pač.. čudni, ne morejo furat neke normalne zveze, vsaka partnerka jih čez čas odpika zarad nevem kerga razloga, na koncu pa sami sebe prepričajo da ne rabijo nikogar. Come on?

Ja, je fajn bit samski, nič ne rečem. Res maš več časa zase, počneš kar ti paše.
Ne more pa se to primerjat s tem da če imaš partnerja; mu zaupaš, veš da obstaja nekdo na katerega se lahko 100% zaneseš, ki te ima neskončno rad, ki ti bo stal ob strani, te spodbujal, te crkljal, s tabo delal vse kar si boš zamislila, skupaj bosta v dobrem in slabem in oba bosta močnejša, ker se imata.
Če razumeš?

Glede na to, da si star 30 let, moram reč da si me razočaral s svojim razmišljanjem; zakaj rabim žensko, sej znam vse znam. Očitno še nisi imel nobene dobre zveze (kar je pri 30ih malo čudno, ni pa čudno če to ugotovi npr. fant pri 20ih ker se ga itak ne jemlje resno
grin1.gif
), da to lahko s tako gotovostjo in prepričanostjo trdiš, da je samskost zakon.

Meni osebno je samskost kul do takrat, ko spoznam nekoga za katerega bi se temu stanu takoj odrekla in ga sprejela v svoje življenje. A veš kaj pravijo, da so najboljše stvari takrat ko jih delaš v dvoje.. in tega se zaveš šele takrat, ko najdeš nekoga posebnega in pomisliš; kje si ti bil prej, moje življenje je bilo res prazno brez tebe...

srce-1.gif

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
Jah samskost, ne hvala.

Z mojo drago sva skupaj že 7 polnih let. Sicer se skregava vsake tolk, da mal paro spucava
jezen.gif

Ampak da bi se kakorkoli omejevala v lajfu, oz. da bi se počutil prikrajšan za karkoli, zaradi same zveze, v 7 letih še nisem doživel.

Sicer je tvoje razmišljanje res nekje na nivoju 17 letnika ampak ok. Če tebi svira po tvoje, then go for it
zmaga.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

Ne more pa se to primerjat s tem da če imaš partnerja; mu zaupaš, veš da obstaja nekdo na katerega se lahko 100% zaneseš, ki te ima neskončno rad, ki ti bo stal ob strani, te spodbujal, te crkljal, s tabo delal vse kar si boš zamislila, skupaj bosta v dobrem in slabem in oba bosta močnejša, ker se imata.

Poznam zelo malo takih parov.

Večinoma gledam razne kregarije, razmerja toplo-hladno, kjer vsak pri sebi sam sebe prepričuje, kako ji/mu je kul imeti partnerja; marsikdo pa je taka pijavka, da brez partnerja sploh ne zna živeti.

Večina razmerij je gluma in to ni samo moja ugotovitev.Upaš reči, da ni res?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Jaz pa poznam dosti takih parov in hvalabogu, da jih, ker če ne, bi zgubila upanje da še nekje obstajajo ljudje ki jim take stvari nekaj pomenijo. Ker sama sem ena izmed takšnih, da mi partnerska zveza pomeni ogromno (nisem pa odvisna od odnosov, znam biti tudi samska, kar sem nedvomno tudi dokazala v praksi; da ne grem kar z vsakim bučmanom ki me povabi na drink in potem pejmo bit mi skup, pffffff) ampak pač, za kaj takega je treba imet partnerja ki mu to pomeni enako kot tebi. Sama s kakšnim čustveno otopelim ne bi mogla bit, ravno tako ne z obupancem ki bi bil tudi z Elko Strojan, samo da bi bil z nekom.

Verjamem, da je kakšno razmerje tudi gluma - žalostno. Nikoli ne bom razumela ljudi, ki vztrajajo v takem odnosu in sami sebi krajšajo življensko dobo s takim partnerjem... raje samska do konca življenja kot biti s kom, ki bi mu bilo najino razmerje samo neka gluma. Tok se pa spoštujem in sama sebi privoščim, da vem da si zaslužim imet nekoga takega kot sem sama. Za manj se pa ne dam.
evil.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

Večinoma gledam razne kregarije, razmerja toplo-hladno, kjer vsak pri sebi sam sebe prepričuje, kako ji/mu je kul imeti partnerja; marsikdo pa je taka pijavka, da brez partnerja sploh ne zna živeti.

Saj je lepo napisano od ynosa, boljše sam kot v slabi vezi, ampak slabše kot v dobri. Očitno si izbiral med samim poflom.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
verjamem, sploh ne oporekam, glih zarad te druge strani je veliiiiko čudnih punc
grin1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

Saj je lepo napisano od ynosa, boljše sam kot v slabi vezi, ampak slabše kot v dobri. Očitno si izbiral med samim poflom.
Ali pa se iz nekega posebnega razloga nanj lima samo pofl
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
biti kvalitetno samski je kar dobrina, ki gre marsikomu v nos... potem pa oni s krulavimi babami vzganjajo faušijo.

moja že včasih zna tak napsihirat, da bi jo najraje nagnal.