Samskost je zakon

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
A veš, da sem pa glih od tebe pričakovala, da boš razumel to kar si vprašal, glede na tvoje prejšnje poste.

Ma jaz mislim, da ni cilj nas, ki smo trenutno samski, da bi bili celo življenje samski. Gre samo za obdobje, ko smo, no zdej lahko samo zase povem, jaz delam stvari, ki me čist trenutno inspirirajo, se ravno ne obremenjujem s tem, da bi mogla rojevat pa bajto zidat. Pijem in kadim ne, tko da po kafičih ne postopam in me to niti ne zanima, razen če se dobimo s frendkami in kakšno rečemo. Službe danes niso več od 7-15h ampak tolk časa, da končaš svoje delo, kar pomeni tudi do 17-18h, če slučajno študiraš ob delu pomeni, da zvečer prebereš še kaj in greš v knjižnjico po literaturo. Ne morš verjet, ampak tudi samski imamo vsakdanje težave, dons rabiš aspirin, jutr ti morjo blatnike menjat, pojutrišnjem si povabljen na rojstni dan, v soboto greš na pustno žurko in tko minevajo dnevi, ko greš vmes še mal v špar po hrano se mal razgledaš, če je kakšen kul model, spet nič in greš dalje.

Simpl.

Prednost samskosti je, da uživaš, ker v zvezi ne morš, ker imaš partnerja, ki ni na isti valovni dolžini.

Prednost veze je, da uživaš, ker imaš partnerja, ki je na isti valovni dolžini.

majč

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Pogovarjamo se o vezi ne o otrocih. Js sprejemam vse če le razumem zakaj gre. To da kdo ne želi otrok je normalno. Ponavad je celo tko da tisti ki se najbolj trudijo imet otroke majo zato določen razlog ki je navadno pokvarjen. Js bi rad slišu še kak drug razlog za samsko življenje kot to da so vsi desci ali vse babe tečni pohlepni posesivni in vse kar je še podobnih pridevnikov. A če nebi bli bi se samci odločli za vezo?

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Pri vsaki vezi sčasoma družba pričakuje kak 'pridelek', zato sem to omenla.
tongue-1.gif

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Ok! Pripadnice nežnejšega spola ste me prepričale da ste samske samo zato ker ni normalnega tipa ne zavračate pa kategorično veze. Zdej me samo še zanima kaj bo napisal Kasius in se bojo stvari skristalizirale. Ker kokr berem on pa zavrača zvezo po vseh linijah.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ma neeeeeeeee, a ni glih on napisu seznama kakšno bejbo bi rad, daj mal nazaj po postih pobrskaj.
wink-1.gif

majč

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Dejansko sm preletel celo temo. OK od kere pičke alter je Kasius?
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Una, ki ga pri 30-ih ne najde, mora malo spustiti kriterije. Če jih nebo, bo potem včlanjena v klub ostarelih tečnih bab, ki nimajo kej druzga delat, kot zajebavat ns šoferje na busih!
wink-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
No, moje mnenje je, da tisti, ki zagovarja samskost, še ni našel/našla potencialnega partnerja/partnerke. Taki ljudje še niso doživeli prave veze in potem gnojijo vsem ostalim, ki pa mogoče to imajo, da kok je super biti samski.

Jaz se ne strinjam. Ko sem bila jaz samska je bilo moje mnenje podobno. Žurke, free, brez obveznosti. Ampak danes sem popolnoma drugačnega mišljenja. Imam fanta, ki gre z menoj na žur, če je treba, ali pa grem sama in nič ne reče, saj razume, da tudi jaz rabim svoj čas. Pomagava si med sabo in imava podobne cilje v življenju. Nikoli nama ni dolgčas in še vedno počneva podobne stvari, kot sva jih v samskem stanu. Meni osebno je bomba biti v vezi z nekom, ki te ima rad in ti stoji ob strani. Družina, otroci...to pride sčasoma, ta trenutek pa so drugi cilji postavljeni in meni je fenomenalen občutek, ko si skupaj nekaj gradiš, se trudiš, noriš k ne rata, in se veseliš vsakega malega uspeha.

Veza je zakon, sploh če najdeš nekoga, ki ti je pisan na kožo oz. si ti njemu/njej.

In izjave, da normalni tipi ne obstajajo, je totalno primitivna. Seveda obstajajo, ampak taki fantje ne potrkajo na vrata, niti se ne silijo v ženske, ki so same sebe polne. Tko pač je....

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:

Veza je zakon, sploh če najdeš nekoga, ki ti je pisan na kožo oz. si ti njemu/njej.
Seveda, samo kok pa je takih vez je pa popolnoma druga zgodba ... Vsak bo zagovarjal svoje. Če si srečen in uživaš v svojem življenju, ti je popolnoma vseeno ali si samski ali v vezi in se ne boš trudil na vse pretege spremeniti situacije, ki ti odgovarja.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Kakor sem razumel, je poanta, da je bolje biti samski kot v neperspektivni zvezi, ne pa to, da je biti samski nekaj najboljšega na svetu. Čeprav, ne boš verjela, obstajajo tudi osebe, ki jim v zvezi enostavno ne paše biti. Ne vem pa, zakaj se počutiš ogroženo, če nekdo dejansko propagira dejstvo, da je biti samski bolje. Saj imaš popolno zvezo, kajne? Na tvojem mestu bi mi bilo prekleto vseeno, kaj samci in samice (hehe) menijo o partnerski zvezi. Razen če...

Lahko si pa uporabna in našim samicam poveš, kje naj iščejo tipe...
zmaga.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Eh Stibri, jaz sem povedala svoje mnenje.
grin1.gif

Hotela sem povedati, da goreč zagovornik samskosti lahko kaj hitro spremeni mnenje. Ja?
Se pa strinjam, da smo ljudje različni. Hvala bogu.

Poznam pa dosti primerov, k ne more dobit ženske, potem pa vztrajno tuli, da je samskost zakon, zato da mu ni bed - resnica pa je čisto nekaj drugega. Roko na srce, takih je čedalje več.

Kje najdt take tipe? eee, v kakem diskaču in LJ lokalih sigurn ne
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:

Kje najdt take tipe? eee, v kakem diskaču in LJ lokalih sigurn ne
grin1.gif

kje najdti take tipe/ženske... Kako da ne v diskoteki? Sej pa če jo spoznaš v klubu, še to ne pomeni da je neukrotljiva žurerka oz. Propadli študent ki se financira s prodajo mobitelov in trave... Obstajajo normalni osebki obeh spolov, ki se normalno socializirao, hodijo občasno s frendi ven, razni rojstni dnevi, skratka æisto vseeno je kje spoznaš partnerja. Meni še bolj paše da jo v klubu, velika možnost, da nama je všeč ista muzika, tip folka, skratka veliko več zveš iz tega kot pa če jo spoznaš kot novo sosedo...

In samski bit je kul tam do 20tega leta, da se znoris napolno v teh letih, pol tam 25 pa je kul če najdeš dobrega partnerja, dodatno doozoriš, začneš resno planirat lajf...

Bol kot diskoteke bi se jaz bal ene 28letnice, ki je že dolgo dolgo samska, s tako nekaj ne štima, pa makar jo spoznaš v parku sred jogganja.

Večji problem katerega imam kot to da sem sveže samski je ta, da pa punca ki je zares po moje oddaljena 250km, kjer ima stanovanje in službo, in je najin be-together skoraj nemogoč, ker jaz pa imam dom in sluzbo spet tako daleč od nje... Sicer dost dost chatama zadnje case, govorima o tem da se bi preselil dol, pa bi si doli poiskal sluzbo in pač postal primorec
smile-1.gif
ampak nimam jajc pustit sluzbe, spakirat in it "probat", povrhu mam pa se tu vsaj 50 kul frendov ki so na razpolago za kavo in druzenje, v piranu pa imam mislim da 2, pa se s tema se redko čujem, gradit spet ta nov krog je pa težko, nisem pa tip ki bi lahko zivel samo ob ženski ker pac rabim prijatelje.

Lahko se bi spet ona preselila gor, ampak ima tolko specifično sluzbo, da je to težko izvedljivo, ker na dravi ni tolko dela z logistiko importa kontejnerjev s celega sveta
smile-1.gif

meni pa je preveč na kocki sluzba, da grem dol in cez 3 mesece ugotovim, da ni vec to to...