Samskost je zakon

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
To je pač forum , krešejo se mnenja, debatiramo. Nič narobe.

Če mi pa v živo kdo teži, zakaj sem samski, pa kdaj se mislim poročit, pa popizdim in mu povem svoje.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Kdo bi si mislu, da gre nekaterim samskost tko na organ al nekam. Pomoje so nam poročeni prou fouš te svobode. Ma ne razburji se, uživaj dokler te ena huda ne premami.
grin1.gif

majč

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
pri tebi nam še kr ni jasno, nisi pa bi kao podjebaval tiste ko smo, si pa bi rad belongal nekam, nisi pa bi rad bil ?
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
pri tebi nam še kr ni jasno, nisi pa bi kao podjebaval tiste ko smo, si pa bi rad belongal nekam, nisi pa bi rad bil ?
grin1.gif

Mam, dobre 2 leti eno fajno.
smile-1.gif
Norca se delam iz tistih, ki pravijo, da so vse ženske bad, da ni nobene kul... ehh. Kot čebela pri tipih.

Seveda je bolje biti samski, kot biti v bedni vezi...to je samoumevno. Spet drugo, pa je odpirat teme v tem stilu:
Citat:
Ugotavljam, da ni nobenega razloga, da bi se jaz navezal resneje na kakšno žensko_Od tega ne bi imel nobene koristi, samo zoprne obveznosti:

-moral bi ji biti zvest (kar ni v moji naravi)
-kupovati bi ji moral razne pizdarije
-praznovati pocukrane "obletnice"
-prej ali slej bi me poskušala nadzirati, kam hodim...

Kot samski pa:

-počnem kar hočem
-družim se s komer hočem
-nihče me ne nadzoruje
-nihče mi ne soli pameti
-nihče se mi ne ufurava v življenje
-pa tudi za poseksat se kaj najde (najraje kakšna vezana "prijateljica")-to je pa tudi edino kar rabim od žensk

Ženske so večinoma zmešane in same ne vedo, kaj hočejo v lajfu.Brezveze se trudit od njih, ker nič ne profitiraš.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:

Midva s punco namreč živa še pri mojih starših, dokler se ona ne izšola ... še to in eno leto ima do konca fakultete, potem pa se bova preselila nekam v mb ali pa v lj k dorodnikom, kjer se bodo izselili v hišo, midva pa bi stanovala v bloku za 200 evrov mesečno ...

Dokler se ona šola, se nama ne splača na svoje iti, ker bi za vse jaz bil odgovoren ... čeke, hrana itd ... ko se pa bo izšolala, pa si bova našla prvo stanovanje in potem službo, ona ima zelo iskan poklic, medtem ko jaz srednje ... a vseeno upam, da bom z lahkoto prišel do službe ... keri hoče delati, bo službo takoj našel, kdor pa ne pa ne .
Pazi, da te taka na konc ne da na čevelj!
Te so najhujše, ko hodijo na faks, ti pa z srednjo si ji dober sam, dokler jo živiš in ji je lepo pri tebi doma. Enkrat k ji bo klik nardil, da ona pa ja nebo mela tipa "brez šole", bo hitro odpeketala. Tm na faksu ratajo hitr vse pametne, kako so one super duper pametne in kako bojo obračale svet z svojo pametjo. Na konc so pa itak vse nekje tretje kolo in so vesele, če ga lahko vlečejo svojmu šefu za par drobtinic.
So pa na drugi strani tipi, k se pa štuljo babam v stanovanje, ker sami doma nimajo dovolj prostora. No potem so pa glasni kako so oni samostojni, ker ne živijo več doma.
Če mene vprašaš, bolj samski, kot bit pa neki, kar ne špila. Je pa lepo, če si najdeš nekoga, s katerim si deliš skupno življenje in se še dopolnjuješ z njim.

17. dec 2010
1.174
0
36
124
No jaz sem povedal kako je pri nama ... hm, midva sva že 7 let skupaj, pa še vedno brez dece, se šola (jaz sem končal s šolanjem ,,, naredil 4 leta faxa pa konec) ona še dalje, za iti na svoje pa ... kot sem rekel ... dokler oba ne hidita v službo se ne splača iti na svojo ... ker bodo eni na drug račun živeli ...

Če bi imela midva danes možnost, bi takoj klidnila od tastarih nekam ... ampak ne moreva, ker jaz sam ne bom mogel oba po konci držati, pa še najemnino pa to plačevati ... ko bo bova skupaj ...

Kar se pa tiče vsega tega kar si povedal ... ja ... poznam preveč primerov, da se to dogaja ... babe so takrat najbolj pametne, najbolj razigrane itd ... ampak kolikor sem že dostikrat tak gledal ... se ni bivstveno nič spremenila od prvega leta, ko sva skupaj, pa do danes...

Kak bo bo .. jaz od nje ne bom šel, ker jo mam "preveč" rad ... za njo pa ne vem .. vem (kolikor opazim) da še misli vztrajat en čas pri meni.
smile-1.gif

Poznam, na primer, en primer, da je sosed bil z eno, prvič ona bila s kakim dedom ... par let bila skupaj ... vsa leta v šoli odlična povsod, baba zelo pametna tak če si se pogovarjal z njo, razgledana itd ... ampak potem ... ko je začela študirat ... pol leta je njun zakon trajal še, danes pa po diskotekah leče z raznimi dedi, pijano nonstop pa še rada si jo zrači ... kolikor sem vse to slišal ...

Žalostno ampak resnično ... tako je, če se babšče ne znori že pri mladih letih ...Moja se verjetno je, da sem njen tretji .. pa ona moja tretja.
wink-1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:

No jaz sem povedal kako je pri nama ... hm, midva sva že 7 let skupaj, pa še vedno brez dece, se šola (jaz sem končal s šolanjem ,,, naredil 4 leta faxa pa konec) ona še dalje, za iti na svoje pa ... kot sem rekel ... dokler oba ne hidita v službo se ne splača iti na svojo ... ker bodo eni na drug račun živeli ...

Če bi imela midva danes možnost, bi takoj klidnila od tastarih nekam ... ampak ne moreva, ker jaz sam ne bom mogel oba po konci držati, pa še najemnino pa to plačevati ... ko bo bova skupaj ...

Jah podobno situacijo z parazitom sm meu, zato to pravim. Pa še par ljudi poznam, ki so enako doživel.
Men je fotr ponuju ločeno stanovanje, kjer bi šla živet, ampak sm si mislu tko, k ti. Ona bi lepo v šolo hodila, jz pa da vse stroške krijem, ko ji pa druga kita zamiriši pa da gre, tebe pa ko j...!

Citat:
Poznam, na primer, en primer, da je sosed bil z eno, prvič ona bila s kakim dedom ... par let bila skupaj ... vsa leta v šoli odlična povsod, baba zelo pametna tak če si se pogovarjal z njo, razgledana itd ... ampak potem ... ko je začela študirat ... pol leta je njun zakon trajal še, danes pa po diskotekah leče z raznimi dedi, pijano nonstop pa še rada si jo zrači ... kolikor sem vse to slišal ...

Vidš, povsod se ponavljajo stvari. Babe so večinoma praznoglave, še posebej pr teh letih. Sčasoma, (večina) ko vidijo, da lajf ni MTV, GLAMOUR itd..., se pa streznejo. No do takrat pa že ustvarijo določen renome, in je kr naenkrat težava, najti pravega, resnega itd....:)

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Kdo bi si mislu, da gre nekaterim samskost tko na organ al nekam. Pomoje so nam poročeni prou fouš te svobode. Ma ne razburji se, uživaj dokler te ena huda ne premami.
grin1.gif

majč

Mogoče včasih, ko grdo gleda, če grem s kameradi na pir po šihtu.
redface-1.gif

Ampak...

...ne vem, kaj ti skoz kokodajsaš, kako ni nikjer nobenega tipa zate, če je tako luštno biti sam....

Če od leta 2007 nisi našla tipa, je nekaj natrobe s tabo...

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Mene pa najbolj zanima kaj JE življenjski cilj ljubiteljev samskosti? Ne zanima me česa pri partnerskem odnosu ne marate, ampak kaj vam je pri samskosti všeč pa da to ni negacija stanja v vezi. Ne zanima me kako lohk greš popivat po službi in kako lohk mirno lajaš v vsako babo/tipa neglede na to al je vezana al ne in neglede na to al sploh to hoče al ne... Kaj pravzaprav počne nekdo ki je samski pri 30+ razen tega da nonstop visi na nekih kofetih pjačkah itd. A ni ponavadi tako da je človek zelo družabno bitje? Potem ko se poženijo in pomožijo vsi prijatelji in prijateljice in si nakidajo frocovja kredite in parnerja ki bi jih rad mel ob sebi, rata pomojm kar precej dolgcajt. Mislim celo da ti kvazi ljubitelji samskosti ponavadi tudi povzročajo da je en partner doma tečn ker bi rad da druga polovica pride domov. V naših krajih je takih ljubiteljev samskosti kar nekaj, poznam jih ene 10 ki so stari med 45 in 55let. Zvečer ko gre njihovo vzdrževanje lokalnega kafiča proti koncu pa lajajo na une ki grejo domov k familijam da se bojijo bab pa da nej še ruknejo enga. Kolkor jih poznam tolk jih ma sila dolgocajtno in pomojm tut precej žalostno življenje. Sej dokler si star tja do kakih 30 in (predpostavljam) si dobro finančno podprt zna bit še kar ok po tem pa so vsi normalni poženjeni in kmalu tudi za priložnosten fuk ni več tolk prilike al je pač grda glupa al pa oboje.

Še enkrat jedro posta: Kaj je prednost samskosti ki obenem ni slabost zveze?

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
...ne vem, kaj ti skoz kokodajsaš, kako ni nikjer nobenega tipa zate, če je tako luštno biti sam....

Če od leta 2007 nisi našla tipa, je nekaj natrobe s tabo...

shocked-1.gif
. Ja lej, k bom dobila takega tipa kot ga želim, bom hepana, sem pač zahtevna. Pritožujem se nad ponudbo, ne nad svojim trenutnim stanjem.

majč

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Po moje ima samo vsak posameznik svoje prioritete. Živi in pusti živeti.

To pa vsekakor, bognedaj koga silit v kaj. Vendar ker sem radoveden bi res rad prebral vsaj dva cilja, smisla al pa nekaj temu podobnega.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
A je tako težko sprejet, da si pa nekdo recimo ne želi otrok? A ni to bolj odgovorno od tistega, ki jih ima za vsako ceno? Na koncu je vedno tisti iz prve skupine bolj popljuvan.