Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
vsem zelencem in ostalim foušljivcem, ki se vtikujejo v nas dva - seks postaja z leti vse boljši
Kar se mene tiče, maš prav in se tega zavedamCitat:
Uporabnik barvica pravi:
Sicer pa Gatto in Capl, vama manjka nekaj kar mlade dame cenijo še najbolj, ogroooooomno casha..... tako, da vaju še povohale ne bodo, he, he,.....
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Da si zadovoljen s svojim življenjem pa rabiš pomoje par dobrih, pozitivno naravnanih prijateljev ki niso zahrbtni (kar je zelo težko najt), s katerimi lahko greš kam (dovolj je tudi dober partner) in pa čimmanj sekiranja o družbi in problemih in uživanja v tem kar ti je pač všeč.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Da si zadovoljen s svojim življenjem pa rabiš pomoje par dobrih, pozitivno naravnanih prijateljev ki niso zahrbtni (kar je zelo težko najt), s katerimi lahko greš kam (dovolj je tudi dober partner) in pa čimmanj sekiranja o družbi in problemih in uživanja v tem kar ti je pač všeč.
Lepo povedano ( a vseeno ne mešat prijateljev in partnerja!). Tako je...prijatelje, ki si jih lahko izbiraš si izbereš pozitivne. Na splošno negativnim osebkom pa se v loku izogneš. A to nekako vseeno ne spada v samozavest.
Problem naše družbe je predvsem v pretirani samozavesti ljudi...hudo pa manjka samokritike.
Tako da...vsega po malem je najboljša kombinacija.
Oh, gatto, gatto..... po čem pa ti to sklepaš, da sem sponzuraša?? Jao, jao..... oplojevalca sem sama zbrala, ker je meni tako pasalo, pa ne živim na vasi in tudi bemfenla nimam, če bi bila sponzuraša sedaj ne bi vozila le Renaulta....Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Niso vse take sponzoruše, kot si bila ti v mladosti..da te je oplodu tisti, ki je imel prvi bemflna na vasi.al pa najboljši traktor, kaj vem.