Samo za ženske

Kakšni moški so vam všeč ?

• Skupaj glasov
    73

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
ne maram nenormalno zavaljenih moških, ki jim je glavni interes sedet pred TVjem al računalnikom..
pa eni dedci kadilci imajo tudi en tak specifičen vonj (ne vsi), katerega tudi ne maram .. ampak tokrat ne govorimo o tem ane..
pa če mu hlače glih ne visijo odzad je tudi fajn
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
to je tako, kot da kupis avto pa potem po petih letih ugotovis, da je po desni strani celi pokitan...za znoret verjetno.
evil.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
žalostno, da je potrebno take zadeve skrivat pred ljubljeno osebo. toliko o zaupanju med osebami

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Želela si jih je, pa ji ne bi pustil....zdaj ali bo nesrečna ali pa srečna, on pa tudi
grin1.gif

a sva spet pri zaupanju
frown-1.gif

saj, če bi moški imeli malo več razumevanja za ženske kaprice do tega sploh ne bi prihajalo...matr, saj je osnovna pravica vsake ženske, da ona odloča o svojem telesu,...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
če govorim zase:

če bi moja draga hotela kej podobnega, bi si želel da se vsaj pogovori z mano o tem. na koncu je pa njena odločitev, če jih bo imela ali pa ne. tako skrivanje se mi zdi pa preveč otročje. mene bi bolj prizadelo da je to počela za mojim hrbtom, kot pa da jih ma, kljub temu da bi bil jaz proti.

pa še glede tvojega zadnjega dela ( ne, nimam tvoje riti v mislih
evil.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
kakšn tip? normaln...da ni preveč pa da ni premal(sama kost pa koža res ni fajn)

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
ksz

glede na tu napisano, bi recimo mene ko sem lepo baročno izpopolnjen mogle obletavat, skor tak da bi mogo vizitke že met, pa nekak ni nič od tega, hm mogoče se na napačnih krajih pojavlam
evil.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
nevem, za mene to ni problem, vsaki je treba dat enako možnost da se izkaže
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
in v vseh teh letih žuranja, ti še vedno ni kapnilo da bi vzel par čokoladc s sabo.
evil.gif

Veš de. Jih zvoha čez pol plesišča, pa še privabi tiste s PMS-jem.

sej to je point tega. potem pa čokoladce al enmu podturiš, al pa vržeš na drug konc diskača
grims-1.gif