Samo za ženske

Kakšni moški so vam všeč ?

• Skupaj glasov
    73

LoveGirl

Pripravnik
13. avg 2007
102
0
16
dezela medijev in zelenih gozdov =)
Ne maram tipov k jih je sama kost pa koža
smirk-1.gif

tip more bit tip tud v tem pomenu da ga je nekej skup, raj vidm da ma kj viška kokr pa da škripa k se premika
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Mnja.
Js sm glasovala za ne preveč suhe in ne preveč debele. Resnica je drugje.

Tud suh tip mi je lahko noro seksi, če ma svoj attitude in se zna nosit -recimo pevec Deen. Blazno suh, ampak za moje pojme blazno fookabilen. I'D HIT IT
grims-1.gif
.
Druga skrajnost je recimo Jurij Zrnec, izjemno simpatičen -če bi bil suh kot prekla, mi sploh ne bi potegnu. Točno tak, kot je zdej, mi je najbolj všeč.

Nasplošno pa če pogledam svoje simpatije, so bli vsi neke srednje postave, predpredzadnja simpatija je bla precej na meji že, predzadnji je bil precej suh, in zadnji je nekje vmes.

Js pravim, da je važno od tega, kako je človek samozavesten in če je nasmejan in veder, dobre volje, razgledan in bister, se kilogramov (odvečnih ali primanjkljaja) še opazi ne.

LoveGirl

Pripravnik
13. avg 2007
102
0
16
dezela medijev in zelenih gozdov =)
Ja sej sigurno da je pomembn odnos pa osebnost, sam glede na to da je debata mal v drugo smer obrjena sm pač komentirla izgled. Sej suhcani niso nč manj vredni (bog ne dej, tok k ne tisti k so mal bl pr seb) sam nekak si sebe ne predstavlam v odnosu z enim suhim tipčkom
smirk-1.gif

Ne vem no, more bit tak da mam kej objet pa pika
grin1.gif

@gatto
Ja najbrš res ja
wink-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Suhi in žilasti so mi seksi, tisti z atletskim tipom postave prav tako, tko da to so moji sanjski. Res pa je, da če je osebnost prava postava ne igra prav velike vloge. No, ful debelega ziher ne bi imela.
grin1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Normalnega, prosim. Mišičasti ne štejejo, ker jih je glih 2 %. Raje več kil kot premal - da je dec!

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Ne maram koščenih moških
uf-1.gif

moj moški mora bit močan, večji in močnejši od mene....tak k me ulovi, če sem na tem da padem s stola, ne pa da [censored] sam gleda kako padam
jezen.gif