Samo merijo in pošiljajo položnice domov?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Aja? Tako boste učili otroke itd? Pa sej ni čudno, da je tako stanje, če je že razmišljanje v 3pm.
Kaj pa razmišljanje, da je treba človeka za vsak najmanjši prekršek odret? Se ti zdi to prav?

Bom še doma uvedel takšne kazni - za nepostlano posteljo pol leta hausaresta, za ugovarjanje leto brez žepnino.....

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Pa če bi bila kazen samo 1 EUR bi se synthman še vedno nekaj bunil zakaj ni samo 99 centov kam gre ta 1 cent...

Poklicni nergač! Negativnost te bo ubila, zdaj me že skrbi za tebe.
Mene skrbi za MOJ denar, državo in tebe pa za proračun, da bo lahko vladajoča oligarhija in tajkuni še več pobasali v svoje žepe.
Ampak najbrž tudi ti nisi brezmadežen, tudi tebe bo doletela kazen, pa ti želim veliko užitka pri plačevanju astronomskih kazni.

PS. tudi samo opozorilo bi včasih bolj zaleglo, kot pa kaznovanje.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik synthman pravi:

In kaj boš zdej, boš plačal, al ti ti zasežemo al greš v uklonilni zapor?

V kolker na moje avstrjiske tablice dobite podatke kje je lastnik doma, mi pa pošljite za mi bote zadeve zasegli.

In zakon pravi naj dokažem kdo je vozil? Če niti to ne pali da x mudel prizna da je vozil, kaj pol sploh še lahko potemtakem pali?
Da mam live stream kamero, pa da se da nazaj prevrtet?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:

In kaj boš zdej, boš plačal, al ti ti zasežemo al greš v uklonilni zapor?

V kolker na moje avstrjiske tablice dobite podatke kje je lastnik doma, mi pa pošljite za mi bote zadeve zasegli.
No če si napisal, kdo je vozil, potem so že izvedli.

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
In zakon pravi naj dokažem kdo je vozil? Če niti to ne pali da x mudel prizna da je vozil, kaj pol sploh še lahko potemtakem pali?
Da mam live stream kamero, pa da se da nazaj prevrtet?
Ne. Zakon ne pravi naj dokažeš, kdo je vozil, ampak zakon pravi da si kriv ti, razen če ne dokažeš da ti nisi vozil.
Ali je priznanje nekoga (za sodstvo nedosegljivega), da je on vozil, tudi dokaz da nisi ti vozil, je pa stvar presoje sodnika in najbrž nebi šlo skozi. Sej veš, država rabi denar.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Stari, samo ti pa tudi rahlo sanjaš na momente. Si pozabil, kako si enkrat dobil gratis prenočišče, ker si samo stal nametan zraven avta?
grims-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Še vedno lahko rečejo da si ti odgovoren ker si lastnik vozila.

Razumem da včasih ni prav ampak kam pa gremo če se lahko na take bedne fore izmažemo iz kazni. Tak noben ni nič kriv tudi če te na njej dobijo.
Lahko dokazom da ni vozil verjamejo ali pa ne, to je čisto subjektivna presoja. In najbrž se bodo odličili za tisto varianto, kjer bodo kasirali.

Sej na to foro dvomim, da se kdo izmaže kazni. Pač sodnik takšno izjavo ne vzame za zadosten dokaz malcolmx ni vozil in bo plačal. Celo kazen i stroški postopka. Izmažejo se kvečjemu tisti, ki krivdo, plačilo in točke prevalijo na koga drugega, za katerega se računa, da bo to tudi plačal, oziroma se mu da vzet. Kar pa Muhamad ni.