hočem reči da se nimaš kaj bati, ne bodo težil za 200gb, tako tudi ta 20gb ne bodoPar giga, ne par 100giga.
Točno vejo kje je kartica.Da ne sme bit v modemu (tudi dostopna točka na telefonu je načelno "prepovedana") je mišljeno, če bi na vsakih par dni poslala tisto kodo, za podaljšanje polne hitrosti; če ne skuriš več kot par gb ni šans da pogruntajo kje je kartica.
Seveda, če hočejo - in zakaj bi čekirali kartico, ki troši 10% njihove osnovne "neomejene" porabe?Točno vejo kje je kartica.
Sploh za tiste ki gledajo YouTube in Tik tok 25 ur na dan.Poglej priponko 96147
HoT z najbolj neomejenim paketom za najbolj ugodno ceno - Tehnozvezdje
Navidezni operater mobilne telefonije Hofer Telekom (HoT) je v ponudbo do konca februarja uvrstil promocijski paket Mega, ki za deset evrov na mesec nudi neomejen dostop do interneta. Z njim...tehnozvezdje.si
To bi blo pa kr nice
Ti si napisal da ni šans da pogruntajo kje je kartic. Jaz sem odgovarjal na to in ne na to kako in koliko dejansko preverjajo in sankcionirajo uporabo v modemu.Seveda, če hočejo - in zakaj bi čekirali kartico, ki troši 10% njihove osnovne "neomejene" porabe?
Zakaj ima pa HoT tako nizko količino podatkov v EU gostovanju? A niso bile enkrat ene silne formule, po katerih se ta količina izračuna glede na domačo količino? T2 in re:do imata pri podobnih tam v rangu 16-20 GB, se mi zdi (pa vsako leto se rahlo poviša zaradi uredbe).
Vrjetno imajo tudi kako izjemo za pol manj podatkov, vem da so meli včasih manj sms/klicev* ravno zaradi neke izjeme, lahko pa da se narobe spomnim.Zakaj ima pa HoT tako nizko količino podatkov v EU gostovanju? A niso bile enkrat ene silne formule, po katerih se ta količina izračuna glede na domačo količino? T2 in re:do imata pri podobnih tam v rangu 16-20 GB, se mi zdi (pa vsako leto se rahlo poviša zaradi uredbe).