SAAB 93 in Kenwood DDX6029

Africa2010

Pripravnik
9. jun 2010
30
0
6
Zanima me, če je kdo že delal z omenjenim KNA-G520. Morda kdo ve kje v tem Saabu bi bil vgrajen? Je kdo že delal s tem modulom? Ga je pri priključitvi prek USB-ja videti tako kot običajno Garminovo GPS napravo?

Africa2010

Pripravnik
9. jun 2010
30
0
6
Zmaga...
Navigacijski modul se nahaja za komandami za upravljanje gretja na sredinski konzoli. Prek USB-ja se ga vidi na PC-ju kot Garmin 7600 (driverje sname avtomatsko z interneta). Velikost njegovega internega spomina je 1.4GB, zato je nameščena kartografija "okleščena" na države zahodne Evrope. Ima tudi SD režo, jutri preizkusim če bere SDHC kartico.

SLIKA_1
SLIKA_2
SLIKA_3

Nazadnje urejeno:

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Aha, sem ti mislil predlagat. Potem je enako kot na modelih DNX 5240BT ali DNX 5220, ki nimata opcije SD, zato je potrebno v intervenirat preko USB kabla..
smile-1.gif

Africa2010

Pripravnik
9. jun 2010
30
0
6
Še nekaj informacij za vse, ki se boste srečali z omenjeno navigacijo.
SDHC kartic ne bere. Če je kartografija na SD kartici, ne bere nameščene na internem pomnilniku (v mojem primeru je bila na internem pomnilniku instalirana CNEU, na SD-ju pa AR, pa je videl samo AR). Tako da sem na koncu z Gmaptoolom naredil kombinacijo AR+CNEU brez ex YU, pa še to sem moral precej oklestiti (omejitev 1,3GB) in jo namestil na interni flash. Updatanje firmware-a ni možno z webupdaterjem (ker ga le ta ne vidi). Ker ima omenjeni model tudi TMC, tako nisem našel načina za update ponudnikov TMC informacij.

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ne vem za omenjen model ampak kenwood dnx9240BT uporablja navadno 4Gb sd kartico (ne sme biti ultra)in ne sme biti adapter z micro sd kartico ampak normalna sdhc.
Karto bere iz mape Garmin.
Update narediš preko SD kartice (gupdate.gcd daš v mapo Garmin)potem ti bo pa prepoznal večjo karto in tudi večjo SDHC kartico.
Ko boš posodobil na nov FW preko SD kartice ti bo prepoznalo celo evropo iz SD.
Na SD v mapi Garmin imej gmapsupp.img,v sami navigaciji pa AR kot gmapprom.img ali pa gmapprom1.img

Zadnja posodobitev za navigacijo je 09.03.12 za KNA-G520

To ti ponuja posodobitev na nov FW:

Changes made from version 4.10 to 4.20:

Corrected new ICAO list overflow issue.
Added support for maps greater than 2GB in size.
Fixed stability issues when parsing bad weather county warning file.
Updated to allow locking maps to UID from external media.