S7 vs S8 vs G6

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Torej,
kaj izbrati za nov telefon, ki mora imeti/biti:
- velik ekran
- zmogljivo notranjost
- vodoodporen
- čim hitrejši
- na voljo pri A1

Ker nisem ljubitelj ogrizkov mi na pamet pridejo Samsugn S7 edge, S8 in Lg G6,..cena je tam tam,.. Do zdaj zadovoljen uporabnik Note 4,.. Kaj izbrati?

b

neo5468

Pripravnik
17. maj 2016
73
0
6
S8 če imaš denar, S7 če hočeš malo cenejšo verzijo. Lg se pa izogibaj zaradi bootloop problemov. Sam imam S7 in če bi kupoval danes bi kupil S7 ker bi bil cenejši kot S8, vendar še vedno dovolj hiter. Sem pa prišel iz S3 tako da je bila razlika v odzivnosti/hitrosti ogromna.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
TO kar je imel ze G4. Telefon se restarta sam od sebe in to pocne v nedogled.

neo5468

Pripravnik
17. maj 2016
73
0
6
Če dobiš vse za isto potem je S8 logični nobrainer. Najboljši android telefon trenutno na trgu.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
To je res,.. je pa tudi res da Note4 še deluje in da mi ga ni nujno menjati,..malo špekuliram da bo čez par mesecev cena s7 edge padla in tarkat bo razlika,.. vsekakor je odpadel G6,..

morda bi bilo za počakati še na Note 7 v kolikor bo prišel v SLO,.. saj vem da so to slatke brige sam vseeno ne vem,..počakati še malo ali ga kar vzeti,..

b

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Samsung bi sam preskočil, G6 se bo verjetno konkretno pocenil v roku pol leta. Hw je sicer skoraj enak G5. Jaz bi počakal še na novi HTC, HTC in Lg sta najhitrejša pri update-ih androida.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Nič od androida. Vse je isto sranje. Žal. Za ceno povezljivosti dobiš nedodelan sistem, ki večino časa ali šteka, ali pa se posodablja.

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Sam sem bil pred nekaj meseci pred podobno dilemo (takrat seveda s8 še ni bil za dobiti). Na koncu sem vzel nexus 6, ker sem dobil novega za male pare. Prehod iz note 2, tako da je kar se hitrosti tiče super. Res je pure andorid in zato bi nekater rekli, da je nedodelan, a k sreči obstaja google play store.
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Trenutno dobim vse tri za isto višino obroka,..logična izbira je potem S8,..
b

Pri S8 bi jaz potem pogledal v smeri S8+ ... ceprwv nisem fan ogromnih telefonov, pa je zaradi razmerja (ozek in dolg) v tem primeru to mogoce boljsa izbira... seveda pa tudi verjetno nekoliko drazja...

Imam trenutno S8+ v uporabi... pa se tezko odlocim, ali je res toliko boljsi kot recimo Huawei P10, ki ga tudi imam... S8+ je kar spolzek in je treba biti precej oreviden, da ne zleti iz rok
wink-1.gif
...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Nič od androida. Vse je isto sranje. Žal. Za ceno povezljivosti dobiš nedodelan sistem, ki večino časa ali šteka, ali pa se posodablja.

Sem ene 2 meseca nazaj objavil tukaj raziskavo kateri OS zadnje case najbolj steka, pa bi ti priporocal da si gres prebrat, preden kvasis neumnosti

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.323
151
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
b

Pri S8 bi jaz potem pogledal v smeri S8+ ... ceprwv nisem fan ogromnih telefonov, pa je zaradi razmerja (ozek in dolg) v tem primeru to mogoce boljsa izbira... seveda pa tudi verjetno nekoliko drazja...

Imam trenutno S8+ v uporabi... pa se tezko odlocim, ali je res toliko boljsi kot recimo Huawei P10, ki ga tudi imam... S8+ je kar spolzek in je treba biti precej oreviden, da ne zleti iz rok
wink-1.gif
...

Saj to je velik problem. Na s7 sem bil prisiljen kupiti srajco in ustrezen avto osilec in je telefon malo vecji, ampak spigen ni slaba stvar in sem se navadil. Sem pa na enem lg-ju videl gumirano zadnjo stran in tisto ne zgleda slabo, pa se iz roke ne leti. Pa bb z10 je tudi imel to!

Kaksen ovitek pa se sploh dobi za s8?

Jernej

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
b

wink-1.gif
...

Saj to je velik problem. Na s7 sem bil prisiljen kupiti srajco in ustrezen avto osilec in je telefon malo vecji, ampak spigen ni slaba stvar in sem se navadil. Sem pa na enem lg-ju videl gumirano zadnjo stran in tisto ne zgleda slabo, pa se iz roke ne leti. Pa bb z10 je tudi imel to!

Kaksen ovitek pa se sploh dobi za s8?

Jernej

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Lg G5 v pol leta še ni naredil tega. G5 za moje pojme ma sam butast ekran. Podolgovat mi nikakor ne sede.