RTV

guardy

Guru
3. avg 2007
8.523
1.107
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

Planet TV je tudi državna tv.

Na podlagi česa si to tako pametno ugotovil?

http://www.zurnal24.si/grki-vecinski-lastniki-planet-tv-clanek-181662

http://www.siol.net/planet-tv/splosno/osebna_izkaznica.aspx

Osebna izkaznica

Antenna TV SL, televizijska dejavnost d.o.o., je izdajatelj televizijskega programa Planet TV, komercialne televizije na slovenskem trgu.

Družba Antenna TV SL je v 51 % lasti medijske korporacije Antenna Group in 49 % lasti TSmedia, hčerinske družbe Telekoma Slovenije.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
Kdo je pa lastnik Telekoma? Mi, državljani.....še kak mesec, pomoje se prodaja zdaj? :p

Car

POSTman
4. avg 2007
8.575
1.826
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
So edini pri nas, ki predvajajo BBC-jeve dokumentarce, predvajajo veliko dobrih filmov EU produkcije.
BBCjeve dokumentarce, vse kvalitetno sinhronizirane predvaja vsak vikend PlanetTV, evropske filme pa TV3 Medias (sicer imajo televiziske hiše pri nas zakonsko določeno vsaj koliko morajo predvajati evropske produkcije... zato Kanal A predvaja Kobro 11)

Ta vikend recimo vrtijo BBCjevo Super Smart Animals.
http://www.bbc.co.uk/programmes/b01by613

Planet TV je tudi državna tv.
Dej ga srat! A pol tud za bjih plačujemo prispevek?
smile-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.627
3.994
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Seveda, samo ne tako očitno kot za RTV.
Seveda, grkom dajemo denar prel pomoči EU da lahko oni potem nam program vrtijo.
rolleyes-1.gif

Planet TV, lastnik programa Antena SL d.o.o., lastništvo: Tuja lastnina

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Denar od antenne TV ne roma v Grčijo ampak na Nizozemsko. Lastnik je že Grk, vendar tega denarja nima shranjenega v Grčiji. Zasebna firma, ki z državo nima kaj veze - kot Akrapovič in Slovenija naprimer.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.627
3.994
113
Te dni sem videl vso potratnost RTVja v najlepši luči... so prišli posnet eno izjavo... ni trajalo več kot minuto... 5 ljudi iz avta RTV... za izjavo dolgo minuto mogoče.

En je mikrofon držal, drugi kamero, tretji je samo svetlobo pomeru pa senco delal, četrti je pa pač pobral izjavo... peti je pa samo zraven stal (mogoče je bil voznik...
hysterical-1.gif
)... čista zmaga.

Ko pridejo s komericalk sta vedno samo dva... kamerman pa novinar.

kegelj

Fizikalc
30. apr 2012
407
98
28
RTV ne morejo in ne smejo ukinit. Malo preberite zakone.
Lepo prosim najbolj glasne, naj naštejejo 5 nacionalnih RTV hiš, ki delajo z dobičkom.
Če je nekomu program negledljiv, še ne pomeni, da je vsem.
Moje mnenje je, da imajo najboljši informativni program, dobre pogovorne oddaje, šport...
Imajo pa preveč zaposlenih, kar pa ne pomeni, da je potrebno sedaj vse odpustit.

Če želim pogledati film si ga sposodim v videoteki oz. pogledam na HBO, Cinemax... Slovenski komercialni programi so res slabi.

Se pa tudi meni dopade BBC. Ampak BBC imajo vsi televizijci za največji zgled. Tam so stvari res odlično urejene.