Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
po mojem mnenju bi moral prej ukint (prepovedat) proplus programe kot pa rtv. proplus dela ljudem mentalno škodo in jih dela retardirane, na nacionalki pa lahko celo nekaj zanimivega zveš.
lp
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pri nas bi morale biti le Exodus tv, TelePace, ter ostale Krščanske televizije.
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
po mojem mnenju bi moral prej ukint (prepovedat) proplus programe kot pa rtv. proplus dela ljudem mentalno škodo in jih dela retardirane, na nacionalki pa lahko celo nekaj zanimivega zveš.
lp
Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
Ukinimo RTV- sem takoj za !
dajmo ga narediti : tako kdor ga želi gledati naj ga plača ,kdor ga ne želi gledati pač ne bo plačal !!
zakaj me prisilijo da nekaj plačujem če pa tega ne koristim !! se ti to zdi pametno?
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
lp
naprimer kaj izveš na nacionalki --pametnega . daj primer!!
BBCjeve dokumentarce, vse kvalitetno sinhronizirane predvaja vsak vikend PlanetTV, evropske filme pa TV3 Medias (sicer imajo televiziske hiše pri nas zakonsko določeno vsaj koliko morajo predvajati evropske produkcije... zato Kanal A predvaja Kobro 11)Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
So edini pri nas, ki predvajajo BBC-jeve dokumentarce, predvajajo veliko dobrih filmov EU produkcije.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
in potem RTV SLO misli, da jo folk podpira? Zakaj imajo danes Hrvatje lahko DOBRO JUTRO, Hrvatska naši pa PONOVITVE?????
Pa poleti imajo naši več kot 2 meseca pavze, Hrvati pa mislim, da sploh ne.
[cenzura] SE RTV.
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
BBCjeve dokumentarce, vse kvalitetno sinhronizirane predvaja vsak vikend PlanetTV, evropske filme pa TV3 Medias (sicer imajo televiziske hiše pri nas zakonsko določeno vsaj koliko morajo predvajati evropske produkcije... zato Kanal A predvaja Kobro 11)Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
So edini pri nas, ki predvajajo BBC-jeve dokumentarce, predvajajo veliko dobrih filmov EU produkcije.
Ta vikend recimo vrtijo BBCjevo Super Smart Animals.
http://www.bbc.co.uk/programmes/b01by613