Potem nimaš kabelskega interneta? Torej tudi nimaš POPa in derivatov? Samo DVBT?jaz nimam naročnin do operaterjev.
Potem nimaš kabelskega interneta? Torej tudi nimaš POPa in derivatov? Samo DVBT?jaz nimam naročnin do operaterjev.
Jaz plačujem pa za komercialne tudi, nekaj preko obvezne naročnine kabelskega operaterja, nekaj pa preko davkov. Tako da nehajte se norca delat iz samih sebe
Vidiš da nimaš pojma - RTV samo 12,75€, operater kabelske ti NE SME zaračunat RTV.Za rtv pa vse zgoraj nasteto + dodatnih 12 eur.
No vidis tega pa nisem vedel, hvala za info.Vidiš da nimaš pojma - RTV samo 12,75€, operater kabelske ti NE SME zaračunat RTV.
Ne vem na pamet razreza, ampak dosti jih je zastonj za operaterja (mislim da večina nemških), POP in A pa se spomnim o nekih 3+ € na mesec z željo po še več pred leti, ko so začeli izsiljevat s plačilom za gledanje reklam.No vidis tega pa nisem vedel, hvala za info.
Ampak koliko potem stane vse ostalo? 250 programov stane 20 eur, ostalo pa tele(kom)mach?
Ne vekaj. V kleti na trstenjakovi dobiš že izpolnjenega.
Je stardec hvalil, kako ste desni oh in sploh uber hudi.Kje zdaj dobiš tale obrazec? Ima kdo mogoče?
So... Dokler ni potrebno kaj dejansko nareditiJe stardec hvalil, kako ste desni oh in sploh uber hudi.
Uber hudi kaj? Ne razumem.Je stardec hvalil, kako ste desni oh in sploh uber hudi.
Kako pa vedo, da imaš pametni telefon?Ti nič ne pomaga,ker so svinje spremenile in sedaj moraš biti čisto brez vsega tudi pametnega telefona. Če boš oddal ta obrazec boš čez čas plačeval obresti.
Kolk pa so zamudne obresti? Jaz enostavno ne bom plačal položnice. Bom čakal opomine.Ti nič ne pomaga,ker so svinje spremenile in sedaj moraš biti čisto brez vsega tudi pametnega telefona. Če boš oddal ta obrazec boš čez čas plačeval obresti.
Daj. Prosim poročaj o rezultatih.Kolk pa so zamudne obresti? Jaz enostavno ne bom plačal položnice. Bom čakal opomine.