Lahko pa je kakšen 'lokalc' z sp-jem!Si javna televizija. Imaš 2200+ zaposlenih. Za izvedbo prenosa bogoslužij najameš zunanje izvajalce. Ker je delo ob nedeljah?
Uradni list RS - Portal javnih naročil
www.enarocanje.si
Lahko pa je kakšen 'lokalc' z sp-jem!Si javna televizija. Imaš 2200+ zaposlenih. Za izvedbo prenosa bogoslužij najameš zunanje izvajalce. Ker je delo ob nedeljah?
Uradni list RS - Portal javnih naročil
www.enarocanje.si
Tukaj je lep primer tujerodnega osebka živečega na plečih Slovenk in Slovencev
Misliš NENAD GLÜCKS?Tukaj je lep primer tujerodnega osebka živečega na plečih Slovenk in Slovencev
Tukaj je lep primer tujerodnega osebka živečega na plečih Slovenk in Slovencev
Zdaj boš že za orožje prijel in naredil red med domačimi ljudmi? A rabimo rdeče (roza, mavrične, zelene... you name it) zvezde gor dat, da nas boš lažje razlikoval?Upam da se slej ko prej naredi čistka iz teh lenuhov pri rdečih in pri terorističnih bednikov.
Ne razlikuješ? A je avtopilot vozil? Ne zapletaj sePoglej kaj si v drugi temi napisal. Da ti dol visi za mrtvega človeka. Najprej pri sebi pošlihtaj.
Saj mi je lajkal v sosednji temi, ko sem sarkastično napisal, da naj pobijejo vse, bo že Bog izločil ta prave. To je pač njegov način razmišljanja.Zdaj boš že za orožje prijel in naredil red med domačimi ljudmi? A rabimo rdeče (roza, mavrične, zelene... you name it) zvezde gor dat, da nas boš lažje razlikoval?
socializem v vsej svoji lepoti
Jaz, zanalašč!Tukaj se kdo placuje rtv?
Murgle RTVSrbija mora bit za obstoj komunistov nujno financiran od vseh državljanov, ker drugače papa komunizem. Ta kanal ni ekonomsko rentabilen, je pa nujen za delovanje in obstoj partije. Zdaj so se obesili na števc elektrike, če bi pa ta finta propadla, se bodo obesili pa na vozniško dovoljenje ali pa zdravstveno izkaznico.Jaz plačujem pa za komercialne tudi, nekaj preko obvezne naročnine kabelskega operaterja, nekaj pa preko davkov. Tako da nehajte se norca delat iz samih sebe.
Je pa ta dopis pač posledica urejene zakonodaje - še vedno pa piše da imaš možnost vztrajanja na odjavi, če nimaš nič od naštetega. Samo negledanje 3 kanalov, vse ostalo pa, te pač ne odveže plačila.