Roxly bar

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pol sva ista..k dvojčka

kaj pa iz bowlinga v šiški grešš tja v..en pub, radevouz (čez cesto en puba)..bi rekel da dnevna scena ni neka cefur.

almpa kle v zupancicevi, svetilnik recimo, al pa zadi za svetilnikom, v prvem stuku

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Cirkus je pa daleč od rocka. Predvidevam, da bo to novi TOP, mularija (pretežno) in vse ošiljene. Garderobe kot da je nimajo, sicer ok, ampak je muzka daleč od rocka, enako ambient.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.215
2.011
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Rokerski lokalček je tut Scratch bar - http://www.scratch.si/

Čeprov men se kolca po Kra Kra-ju, pa Hound Dogu
frown-1.gif

Hound Dog je to kar iščem. To je bil en boljših plejsov, per me, v tistem času. Hvala za Scratch-a, bom preveril.

Scratch je zakon za na pivo it. Na facebooku še ščekiraš kak tematski večer imajo in si zmagu!

Nimajo! Dokler 8 konjev ne uleti
evil.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.215
2.011
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pol sva ista..k dvojčka

kaj pa iz bowlinga v šiški grešš tja v..en pub, radevouz (čez cesto en puba)..bi rekel da dnevna scena ni neka cefur.

almpa kle v zupancicevi, svetilnik recimo, al pa zadi za svetilnikom, v prvem stuku

Mi2 sva bl kt trojčka.
hysterical-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.215
2.011
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Cirkus je pa daleč od rocka. Predvidevam, da bo to novi TOP, mularija (pretežno) in vse ošiljene. Garderobe kot da je nimajo, sicer ok, ampak je muzka daleč od rocka, enako ambient.

Jp. Sem kar nekaj časa pregledoval fotke
grims-1.gif
Hip hop je drgač kul, sam ne za sobotno ekipo
rap.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:

Vem, sej sem napisal oldies goldies, alternativa v smislu žura. Priznam, da so garderobe v anali, ostalo je pa super, pa še pice pečejo, super ideja.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.215
2.011
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Scratch je mene pozitivno presenetu!
Disc tega pa pro nas neboš več videl, nažalost

Gobatron, Skreč bar je bil terna. Smo pomagal zapret, točit, rolat, ni da ni. Zelo kul scena. Hvala za predlog! Maš zvezdice (how gay is that)
evil.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
k si glih omenu biliard, A je kje kak v Lj. tko solidn k Arena mi ne sede
17758-icon_confused.gif

Bil sm v Hali a (na koncu) pa je še kr, bi pa še km šu...
Škoda k je Metro zaprt, zakon je bil
frown-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.521
5.692
113
Biljard maš mal od zavoda za zaposlovanje na desni je biljardnica in bar.....

Na viču ga maš u lokalu hm.....morm pogooglat tm uzad za interšpar vičem k greš proti PLC pošti mim viške policije....maš na levi nizke stavbe....in lokalčke in je ena biljardnica....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.521
5.692
113
Biljard maš mal od zavoda za zaposlovanje na desni je biljardnica in bar.....

Na viču ga maš u lokalu hm.....morm pogooglat tm uzad za interšpar vičem k greš proti PLC pošti mim viške policije....maš na levi nizke stavbe....in lokalčke in je ena biljardnica....

Pa kaval na brodu ma biljardnico zravn lokala pa restavracije

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Vem, sej sem napisal oldies goldies, alternativa v smislu žura. Priznam, da so garderobe v anali, ostalo je pa super, pa še pice pečejo, super ideja.

To idejo glede pic na dohvatu ruke so zgleda iz Zræ ukradli
hysterical-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.215
2.011
113
Emona / Carnium
V tistem poslopju, kjer je biljardnica, so včasih prdeli konji. Še zdaj so v neposredni bližini. Tako, da muhe in smrad sta prisotna. O klienteli pa ne bi
evil.gif