Kdo ve, kaj se ob sobotah dogaja v Roxly-ju? Je v Ljubljani še kakšen rokovski plac poleg Orta in pogojno Metelkove?
To soboto zvečer je bil popolnoma prazen, čeprav ni zgledal ravno zaprt, a notri ni bilo videti nobenega.Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kdo ve, kaj se ob sobotah dogaja v Roxly-ju?
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Roxly je bedn tud če ma dobro muziko hahaha. V sobotah si pa vabljen v Orto na Rock'n'roll (spodaj pri kadilnici). Se mogoče srečamo kdaj![]()
Citat:
Mah, njega sem se nagledal v Zakaj že al kaj je bil tist pajzl v kevdru.
Na strani nič pametnega ne piše. Lahko, da je zadeva rezervirana za kak privat žur. Ne bi rad končal v TOP-u, Presneto.
Citat:
Na strani nič pametnega ne piše. Lahko, da je zadeva rezervirana za kak privat žur. Ne bi rad končal v TOP-u, Presneto.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
a niso v topu top mačke?
a viki je un k je mel vikinga z narodnjaki, na trubarjevi
in kaj hudiča so to eni lokali roxil, cirkus..wtf...
staram se.
Citat:
Ja, Cirkus sem že črtal, ker imajo privat zabavo. Ne verjamem, da lahko pridem na "guest-o".![]()
Roxly sem potegnil od ne vem kod. Sem mislil, da je bolj rokerski plac. Enkrat smo bili tam, pa so BFM žgali.
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Rokerski lokalček je tut Scratch bar - http://www.scratch.si/
Čeprov men se kolca po Kra Kra-ju, pa Hound Dogu![]()
Citat:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Rokerski lokalček je tut Scratch bar - http://www.scratch.si/
Čeprov men se kolca po Kra Kra-ju, pa Hound Dogu![]()
Hound Dog je to kar iščem. To je bil en boljših plejsov, per me, v tistem času. Hvala za Scratch-a, bom preveril.
Mački, ladjice, ribice,...mogoče Ladjica.Citat:
Uporabnik softi pravi:
aha..roll bar, viliams, gor an kolodvorski..kaj je že..od rtv mal anprej, kaj pa english pub na prečni, mogoče alf..a to še obstaja, kaj pa hugo barera na tržnici, a mački, ladjice, ribice..odpade
edit
ti bi mene v tvojo družbo pa d ame ogovarjate..lej retarda, čefur...kaj je kmet..nimate dvornega norčka pa bi mene..e ne može.
najprej greva midva na čepave, pol pa dalje