Roxly bar

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Nebi vedu, vem pa da te bo Viki vesel če prideš
smile-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.215
2.012
113
Emona / Carnium
Mah, njega sem se nagledal v Zakaj že al kaj je bil tist pajzl v kevdru.
Na strani nič pametnega ne piše. Lahko, da je zadeva rezervirana za kak privat žur. Ne bi rad končal v TOP-u, Presneto.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kdo ve, kaj se ob sobotah dogaja v Roxly-ju?
To soboto zvečer je bil popolnoma prazen, čeprav ni zgledal ravno zaprt, a notri ni bilo videti nobenega.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.172
1.250
113
42
Roxly je bedn tud če ma dobro muziko hahaha. V sobotah si pa vabljen v Orto na Rock'n'roll (spodaj pri kadilnici). Se mogoče srečamo kdaj :D

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Roxly je bedn tud če ma dobro muziko hahaha. V sobotah si pa vabljen v Orto na Rock'n'roll (spodaj pri kadilnici). Se mogoče srečamo kdaj :D

Sm biu zadnje tri petke/sobote, pa te nism vidu =P ... Najbrš pridem ta petek okol 3 v Ortota, v soboto pa tut neki tazga, kvečjemu za odtenek prej...

P.S.:

Roxly sux!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Na strani nič pametnega ne piše. Lahko, da je zadeva rezervirana za kak privat žur. Ne bi rad končal v TOP-u, Presneto.

Pojdi v Cirkus. Sobote je Oldies Goldies. Dobra animacija, korektni varnostniki, zanimiv prostor. Kino Vič drugače.,

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:

a niso v topu top mačke?

a viki je un k je mel vikinga z narodnjaki, na trubarjevi

in kaj hudiča so to eni lokali roxil, cirkus..wtf...

staram se.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.215
2.012
113
Emona / Carnium
Ja, Cirkus sem že črtal, ker imajo privat zabavo. Ne verjamem, da lahko pridem na "guest-o".
grin1.gif

Roxly sem potegnil od ne vem kod. Sem mislil, da je bolj rokerski plac. Enkrat smo bili tam, pa so BFM žgali.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.215
2.012
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:

a niso v topu top mačke?

a viki je un k je mel vikinga z narodnjaki, na trubarjevi

in kaj hudiča so to eni lokali roxil, cirkus..wtf...

staram se.

Stari, tale Top je previsoko. Pa lift moraš čakat.
Viki je imel Vikinga, ja. Sam prave narodnjake so vrtel v Kot-u (Kot bar), nad Vikingom
evil.gif

Zgleda bo treba Pod skalco
nahrung002.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Ja, Cirkus sem že črtal, ker imajo privat zabavo. Ne verjamem, da lahko pridem na "guest-o".
grin1.gif

Roxly sem potegnil od ne vem kod. Sem mislil, da je bolj rokerski plac. Enkrat smo bili tam, pa so BFM žgali.

Šuti i trpi.

smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.172
1.250
113
42
Scratch je mene pozitivno presenetu!
Disc tega pa pro nas neboš več videl, nažalost

mistique

Guru
16. jun 2009
14.215
2.012
113
Emona / Carnium
Iščem lokal, kjer lahko s kolegi, po bowlingu spijemo pivo pa da ni glih Lejdi GaGrgra skos na tapeti. Pol grem raj na Sneki, kontaš? Ti si pa bil povabljen na pivkaru @ bowling
grims-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
aha..roll bar, viliams, gor an kolodvorski..kaj je že..od rtv mal anprej, kaj pa english pub na prečni, mogoče alf..a to še obstaja, kaj pa hugo barera na tržnici, a mački, ladjice, ribice..odpade

edit
ti bi mene v tvojo družbo pa d ame ogovarjate..lej retarda, čefur...kaj je kmet..nimate dvornega norčka pa bi mene..e ne može.
najprej greva midva na čepave, pol pa dalje

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.172
1.250
113
42
Citat:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Rokerski lokalček je tut Scratch bar - http://www.scratch.si/

Čeprov men se kolca po Kra Kra-ju, pa Hound Dogu
frown-1.gif

Hound Dog je to kar iščem. To je bil en boljših plejsov, per me, v tistem času. Hvala za Scratch-a, bom preveril.

Scratch je zakon za na pivo it. Na facebooku še ščekiraš kak tematski večer imajo in si zmagu!

mistique

Guru
16. jun 2009
14.215
2.012
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik softi pravi:
aha..roll bar, viliams, gor an kolodvorski..kaj je že..od rtv mal anprej, kaj pa english pub na prečni, mogoče alf..a to še obstaja, kaj pa hugo barera na tržnici, a mački, ladjice, ribice..odpade

edit
ti bi mene v tvojo družbo pa d ame ogovarjate..lej retarda, čefur...kaj je kmet..nimate dvornega norčka pa bi mene..e ne može.
najprej greva midva na čepave, pol pa dalje
Mački, ladjice, ribice,...mogoče Ladjica.
Pa ja, takoj bi te določili. Po vrsti: čefur, kmet, retard, dvorni norček (z vsakim hektolitrom piva nova titula)
evil.gif
Ðojn d klab.
Æevapi, može. Sam jst zvaæem sa otvorena usta. I mnogo podrigujem.