Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Hja, jaz pa ciljam počasi na plinskega enega. Webrov spirit 210 classic ali kaj podobnega. Ampak j..., skoraj 500€ grdo boli. Kdo pozna kaj primerljivega, ampak cenejšega?
Meni se pa ne da vedno znova kurit in čakat.
In mimogrede: smo na enem pikniku imeli 3 žere, 2 na oglje in 1 plinskega. Hiter slepi preizkus je pokazal, da nihče od sodelujočih ni ločil kje je bilo kaj pečeno ...
Jst mam plinski gorilec okrogli, Žar plata 50, Wok Alu 60, Tiganj 50, Potem imam štirioglat plinski gorilec in Marmorno ploščo e to ti je šele low fat barbercue, njam njam komi čakam da se otopli potem pa tarasa pa gasa.
prvo delimo na plin in na oglje..če bi plin..gorenc
če bi oglje..pisker pa mreza
ostalo so nianse
imel gorenca, no..še zdaj vidi tam pod pultom. zdej kurim..za kilco čevapo mekani zakuri kres...ga ni čez tisti vonj sokov ki kapajo na oglje. a slika sosedov s slinam do kolene..neprecenljivo
mah, če mene kdo vpraša je pečenje na oglju metanje hrane
pravi roštilj oz. gradele po naše so z vinsko trto ne pa oglje
kmalu bom tut js začel pečt s tem, da js nisem kot softi ko pečem rečem sosedom, če hočete prneste meso pa bote pekli, ker
sem pač edinsi s tavelkim roštiljem in sem prijazen pol se vsi lepo zberemo pokletpetamo in se načopamo
In koliko trte je potrebne na leto za take Tr00 snobovske izpade ?
Oziroma drugace, kolikokrat na leto lahko vsak Slovenec zakuri zar, ce uboga tvojo kaprico in pokurimo vso trto, kar jo je v Sloveniji ? (pustimo to, da bo to samo eno leto)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.