Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In to govorite levičarji? Narobe svet!
a se niso takrat v ambrusu ravno tako pred NY sklofal in je drni prosil da bodimo "milostni"vsaj v teh predpraznicnih dneh? Spet se blizajo prazniki, spet nabirajo darila za (pod j)ElkoCitat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Ko jih je Drnovšek zagovarjal, sem bil na njegovi strani, saj so ja ljudje, ampak če zdaj ni zadenj čas, da jih začnejo tepst kot cucke pa res ne vem kdaj je.
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Res je, sodelujejo ne glede na poreklo.
Samo problem je v tem, da je večina te zalege kriminalske iste pasme.
Če bi pa rad videl in vedel, kakšen sem v real life, vabljen, prido mi brskat po kantah.
Potem ne boš več pameten in pogumen za ekranom.
Ga nekaj časa ne boš niti videl.
Sicer pa sovražni govor, toleranca - najprej si razčisti par pojmov v real life, pol pa klobasaj- virtualno.
Ko ti bo ta zalega ciganska naredila toliko škode, kot je je nekaterim (tudi meni) ne boš več nakladal o vitualnem in real lajfu, niti o sovražnem govoru in toleranci.
LP
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Ja, ko ti krade odpadni aluminij iz zabojnika za ograjo pri delavnici, ko ga pa zalotiš pa: "Saj je gazda dovolio, sem ga uprašo!"
Kar veliko škode, predvsem pa svinjarije in galame je bilo, hvala Bogu ni več kosovnega odvoza 2x letno, ker imamo po novem ograjen občinski zbirni center - je pa tam redno preckvikana ograja.....
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
da nista mal pomešala kriminalce pa cigote ki se preživljajo z napiranjem odpadnih kovin?![]()