Rop v BTC

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Sam res. In vedno bolj predrzni so. Mislm, razsuvat vitrine ob 13h sred BTC-ja
stupid-1.gif
.

Se morjo uni v vodstvu btcja malce zamislt, kakšno varovanje sploh plačujejo.

böc

Majstr
1. avg 2007
2.385
443
83
No to bi lahko kdo prebral tud kot Anton Rop v BTCju - na nakupovanju ;-)

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Ma sej večina teh varsnostnikov je kr neki. Enkrat sem videl enega, ki je imel samo eno roko, na drugi pa protezo. Kako bo on koga onesposobil?

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Ojoj, tko hendikepiran res ne sme bit varnostnik. Ene kriterije bi pa vseeno mogli met.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.523
2.893
113
v lokalni ostariji
hmm
in kaj bi zdej vi radi mel? varnostnike ki bodo kot v vkaksnih nocnih lokalih? un sistem najprej premlat pol pa sprasuj?

[censored] ga tudi milion varnostnikov nebi pomagal... na zalost... smo v taki drzavi... in eni si pac tako sluzijo kruh za prezivetje ter za drogo...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Ma sej večina teh varsnostnikov je kr neki. Enkrat sem videl enega, ki je imel samo eno roko, na drugi pa protezo. Kako bo on koga onesposobil?

A misliš da je zmešan, da bi se kogarkol sploh pipnu? Se ga ne sme! .... Varnostnik te ne sme zadržat in te ne sme udart. V bistvu te lahko samo "usmerja" kaj naj narediš
smirk-1.gif

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
... V bistvu te lahko samo "usmerja" kaj naj narediš
smirk-1.gif
ne, tega ne smete ukrast, ne tega tud ne, tole pa lahko. pa tistole tam gor tud lahko, še to vzemte, k ste glih tle, ...
hysterical-1.gif

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Copperji rabijo ohohohooo časa, da se narišejo na prizorišču (sej veš, kofetkanje pa to, pa še sorodnike imajo naokoli za razvozit,....). Od varnostnikov nimaš kaj pričakovat (*ebi ga, za ta denar je to, to), torej, na koga se lahko zaneseš? Zgolj na lastno intuicijo! Bejž ali pa užgi po pi*ki. Pa, če ga že užgeš, moli (oz. prej poglej), da te ne snema kakšna kamera.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:

"Emmm oprostite, da sem si vas drznil nagovoriti, pa vendar... Res se vljudno oproscam, da vas motim spostovani, bi morda razmislili o tem, da ropati pac ni posteno in bi bilo zelo fer, da s tem prenehate. Hvala lepa, da ste tako prijazni, no saj ni treba, ce nocete... Ce se pa vendarle oglasi vasa vest..."

Lepa beseda lepo mesto najde.
grin1.gif

Priblizno tako kot policaji resujejo umore.
uf-1.gif

Nazadnje urejeno: