Rop pošte-Ljubljana

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik Nikka pravi:
Če berem vsak teden rop pošte ali trgovine. Še malo pa bo kot v Ameriki, vsi prodajalci za rešetkami ali kaj.

To bolj težko pomaga, ker samo prepričuje direktni stik, da te ne more napast s hladnim orožjem. No, pa še dodaten strošek podjetja, ker je ceneje samo rečt, no seveda tudi kanček razumnosti je tudi noter, da denar kar daj roparju.

Mene bolj zanima kok je pristojen organ uspešen pri teh lovih?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.921
662
113
Tele roparje na pošti sem pa zgrešil ravno za par minut, ko sem šel dvignit paket ob cca 18:15...
Se mi smilita tisti dve uslužbenki, ki delata za minimalca, pa imata bolj nevaren šiht kot paznik v zaporu.
tongue-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ja na Primskovem, al ne veš? Kakšen Kranjčan pa si?

Neavtohton oz alohton
smile-1.gif

Ja zdaj vidim, zraven KS Primskovo, tam k je dvorana pa to...ne zahajam tja
rolleyes-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.533
113
Hkrati na drugem koncu Slovenije ...

Sprožila alarm in pregnala roparja

V petek okoli pol sedmih zvečer sta neznana moška skušala oropati poštno poslovalnico na Partizanski cesti v Mariboru. Poštna uslužbenka je medtem vklopila alarm in ju tako pregnala.

Opis neznanih moških: en je visok 170 do 175 cm, star okrog 30 let, okroglega obraza, črnih, valovitih in kratkih las, temne polti, ima temno gosto brado, oblečen je bil v črno usnjeno jakno.

Drug je visok 160 do 165 cm, star okrog 25 let, oglatega obraza, kostanjevih kratkih las, svetle polti in svetlih oči, oblečen je bil v črn moški pol plašč in modre hlače iz jeansa.