Rokomet Svetovno prvenstvo 2017

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Vav ena bronasta??? Nasproti koliko hrvaškim medaljam v rokometu. Čestitke našim fantom in selektorju. Vsi kavč komentatirji, ki ste prej ene par strani nazaj kritizirali reprezentanco pa se zamislite. Leti nate Sneecer
evil.gif
.

A ti si pa igrala v prvi postavi? al se basala poleg s keksi
priden.gif

Na srečo sem se zmotil v napovedi.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Za razliko od tebe sem jaz celo igrala rokomet v času srednje šole in faxa.
Kar se tiče medalj... vseznalci malo statistike pogledat pa tudi ne škodi.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Mož/fant hrvat? Nekaj more bit.

Ne razumem kaj hočeš povedat? Da si niso zaslužil sli?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Za razliko od tebe sem jaz celo igrala rokomet v času srednje šole in faxa.
Kar se tiče medalj... vseznalci malo statistike pogledat pa tudi ne škodi.

Še zdaj je sošolcem in kolegom tvoja roka ostala v lepem spominu
hysterical-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Če bi prepral kar sem napisala bi videl, da jim čestitam, ker so se dobro pobrali v zadnjih desetih minutah. Vendar imajo za razliko od hrvaške reprezentance le dve medalji. Samo to. Pa še to, odločilen je bil, po mojem mnenju dan počitka več, pa seveda tudi selektor, ki je znal motivirati reprezentanco.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
In? Mar kdo pravi, da imamo več medalj? A si ti pijana, ker te tut malo ne razumem. Čemu točno oporekaš? V tej temi smo vsi veseli za Slovenijo, ali?

I

Izbrisan uporabnik #488

Še toliko bolj smo lahko veseli, ker je ratalo nezvezdnikom

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Ne gre se sedaj za moje dosežke, gre se za to, da za razliko od vas kavč komentatorjev in sodnikov, vem, kaj je potrebno vložiti v to in da sistem igre poznam.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Ničemur ne oporekam, kažem le statistiko, kaj pa tebi ni jasno??? Aja, ni prebral do konca, ali pa si funkcionalno nepismen??

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Funkcionalno nepismen. A veš kaj to sploh pomeni? Zakaj bi bral vse tvoje nesmisle?

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Točno vem. Vprašanje je pa če to veš ti??? Glede na to, da še do konca ne prebereš... heh... lepo praznuj našo zmago 💪💪👏👏.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Ne gre se sedaj za moje dosežke, gre se za to, da za razliko od vas kavč komentatorjev in sodnikov, vem, kaj je potrebno vložiti v to in da sistem igre poznam.

To so pa kar nadpovprečne lastnosti za žensko
evil.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Pa sej ni tema o dosedanjih dosezkih reprezentanc na prvenstvih......ampak o letosnjem. Tko da
smile-1.gif
Najboljsi so pa itak tisti, ki so pred tekmo cvilil, da bomo spusil, med tekmo sploh upal niso gledat, na konc pa kao veseli, da smo zmagal. Eni navadni lignji, jebojih.