Ročne ure - "fake"

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.840
-9
38
Ljubljana
Zanima me, če ima kdo kakšen link(preverjeno), kjer prodajajo ročne ure - ponaredke znanih ur, za nizke cene; S tem "preverjeno" sem imel v mislih, da pošljejo v slo brez problemov in da "robo" tudi dobiš, da ti jo naši cariniki ne uničijo
bonk.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Potem si moraš najti prodajalce znotraj EU... če si že tako patetičen, da rabiš ponaredek nosit.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Zakaj bi potreboval fake Rolexa?

Ker če nameravaš narediti vtis na nekoga, ki se na ure ne spozna, je to verjetno edina znamka, ki jo pozna - pa še ta ti ne bo verjel, da si dal nekaj k€ za ročno uro?

Bi rad delal vtis na nekoga, ki se na ure spozna? Raje kupi Casio in z njim lepo ravnaj - ker s fake uro se mu boš zameril za vedno.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Lakasti čevlji, urejeno telo, rolex na roki....za babo ujagat bo dobr, ne bo pogruntala fejka
smile-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Sej je blo bl ironično... v zadnjih par temah je spraševal o g star hlačah, lakastih čevljih, o brivniku za telo in fake urah
smile-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
A si mu fouš? Poba se spravlja na resen pičko/kurco lov, kar mu pač bolj paše. Za vsak lov se pravi jager dobro pripravi in opremi.

PS: mogoče pa gledališko predstavo pripravlja, kjer je glavni rekvizit ultra pičkohvatljivo odjelo.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Sori ampak nisem mu, sem pač normalen in skoz urejen, ni se mi treba vn metat za en večer :p

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
hoces rect da kot bi vsak dober/resen jager na lov vzel airsoft pusko? Tko nekako bi bla pravilna primerjava.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ne, vzel bo opremo, primerno plenu, ki ga lovi. Za glupe sponzoruše nabrisat bo fake oprema dovolj dobra. Za resno babo ujagat rabiš pa drugačno opremo, te opreme se ne nosi na sebi.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
A za to moraš ti posebej vprašat? Ti smola ti, je pa lepo, da se upaš o taki hibi javno govorit.
Pa še imenovat ne upaš kurca? Šment.

Nazadnje urejeno:

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.840
-9
38
Ljubljana
Ah no, ne gre se za "kazanje"... Gre se za kolega, ki ima veliko ur "poceni", nosi jih kot modni dodatek in ne za to ker rabi uro...zato jih ima veliko;

Pa bi mu za foro kupili, poleg drugega, tudi takšno "znano" uro, ki je fejk, seveda že sam ima vrsto takšnih iz različnih potovanj ;D

mislim da je zdaj jasno kaj pa kako
wink-1.gif