Rock Radio

matej_

Guru
25. okt 2007
2.152
672
113
meni je ql, sploh za spremembo. fajn bi še blo da bi po štajerkem pa savinjskem koncu lovil, da bi lahko v avtu poslušal.

Coop

Pripravnik
13. mar 2013
70
3
8
Bon Jovi, The Cure, Dan D in podobna "jajca" zame niso (in nikoli ne bojo) rock. Pa nisem žanrsko omejen, samo če naj bi vrteli rock, potem naj bo rokenrol, ne pa (čisti) pop. Radio je uredu za četrt urce, potem pa naglo rata vse lajnasto in postano, brez svežine (ali domišljije). Žal.

Kar se tiče (zlajnanga) starega rocka je zame boljši Capris Rock, kjer te uspejo tu in tam celo "osupnit".

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Glede na naslov pričakuješ, da boš dobil neko slovensko verzijo FM4, potem pa dobiš Radio Ekspres 2.

Next please ...

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
Že 4 dni nisem menjal postaje v avtu, razen včeraj ko sem šel čez Trojane. Drugače menjam postaje na 10 minut če sem v avtu.Vse pohvale. Res pa je da v pisarni in doma poslušam internet radio oz. imam svoje play liste.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ja, ampak pravi rock niso samo najboljši hiti preteklih 40-ih let. če se že gredo nišno radijsko postajo, jih ne sme biti strah zaiti v trše vode, v alter vode, v metal vode ... ne pa da se greš ziheraštvo z Metallico in Nothing Else Matters. že če bi dodali recimo še kakšno manjkrat slišano od njih (in vemo, da jih ni malo), bi bila zmaga. pa Iron Maden enako. in potem je še kar nekaj bandov, ki bi se jih sploh dalo rolati skozi dan. npr. na iTunsih poslušam Alternative Rock X (1.FM ™) - tam slišiš od res hudih hitov, do kakšnih pozabljenih hitov do novih stvari do malokrat slišanih komadov tipa Anestesia (Pulling Teeth) od Metallice. zato jih tudi poslušam. ker vedo, da dober rock niso samo hiti.
wink-1.gif

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Citat:
Uporabnik Coop pravi:
Bon Jovi, The Cure, Dan D in podobna "jajca" zame niso (in nikoli ne bojo) rock. Pa nisem žanrsko omejen, samo če naj bi vrteli rock, potem naj bo rokenrol, ne pa (čisti) pop. Radio je uredu za četrt urce, potem pa naglo rata vse lajnasto in postano, brez svežine (ali domišljije). Žal.

Kar se tiče (zlajnanga) starega rocka je zame boljši Capris Rock, kjer te uspejo tu in tam celo "osupnit".

Ok, za Bon Jovi se popolnoma strinjam, za The Cure in Dan D se pa ne morem. Kam po tvojem ti spadajo? Pod pop?

In če, čist tko informativno, kaj potem šteješ pod rock?

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Radio, o katerem je govora sem v spomin postaj dal pred nekaj dnevi in je prav prijetna menjava za obdobja, ko se ostalim nekoliko preveč 'rola' njihov stil, naprimer ko City prične z nabijanjem čestitk, ali pa 202 s katero od pogovornih oddaj.
Vedno večkrat pa preklopim tudi pred in med poročili - hvala za daljinca!

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
Citat:
Uporabnik Coop pravi:

Ok, za Bon Jovi se popolnoma strinjam, za The Cure in Dan D se pa ne morem. Kam po tvojem ti spadajo? Pod pop?

In če, čist tko informativno, kaj potem šteješ pod rock?

Cak cak, nekdo je The Cure uvrstil pod POP???!
hysterical-1.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.661
513
113
Thanks za tale predlog, zaenkrat je res ok slišati.... sploh nisem vedel da imajo Itunesi vgranjen internetni radio
bonk.gif

B81

22. jul 2007
37.683
10.966
113
Koliko podatkov jemlje telefon če streamaš iz neta in potem na BT v avtu?

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.528
2.280
113
Od ponedeljka naprej poslušam rock radio (cca.7 - 8 ur na dan dopoldan), prvi dan, ajde mogoče dva je bilo še v redu, potem se pa vse ponavlja - kot bi imeli CD s 100 hiti pa samo shuffle uporabljal. Vsak dan isti komadi v drugem vrstnem redu. preklopit
Vidim da bo treba preklopit nazaj na val 202.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Koliko podatkov jemlje telefon če streamaš iz neta in potem na BT v avtu?
Men spotify premium ne skur 2gb na mesec, pa je zih vsaj 1 ura streama v 160kb/s na dan... Sicer si pa lahk zracunas... Poglej kok je kbps, pa zmnozi s casom in deli z 1024

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.557
1.157
113
Malo obujam, ker so postal "softiči"...
10.gif

Že nekajkrat ujel napovednik 5 komadov brez nakladanja, pa že po prvem komadu reklame...
jezen.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.343
113
Ja, danes so zavrteli komad "Lane moje".... sem bil ziher da je nekdo hijackal frekvenco...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja, danes so zavrteli komad "Lane moje".... sem bil ziher da je nekdo hijackal frekvenco...

se spominjam rekla iz začetka v stilu "....pri nas ne boste slišali tega...cigu migu....in tega....jug in tega..."

evil.gif

tu pa tam še prešaltam, ker je res bolj ali manj samo muzika brez blebetanja