Rock Maribor

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Evo, pa smo tudi Štajerci dobili svojo Rock radijsko postajo - Rock Maribor 94,4 MhZ. Pobudnik je Potrč, izvedba pa v "režiji" Lea Oblaka.

Večer

Do sedaj slišano je OK, upam, da bo tako tudi naprej.
cheer.gif

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
No pa imate Štajerci 2 rock postaji, na 90,8 tudi Rock Radio. A to so se zmenili, da začnejo praktično istočasno oddajati? :D

I

Izbrisan uporabnik #488

Najslabšo muziko ima City, tak da slabše ne more biti
smile-1.gif

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Torej na frekvenci 90,8 po novem oddaja Rock Radio, Radio Brezje pa se seli na 106,8 MHz. Radio Top se ukinja.

I

Izbrisan uporabnik #488

no, kul, bom si v avtu nastavil to postajo pa da vidimo kolko bo gobcanja in kolko fajn muzike

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Citat:
Uporabnik Super pravi:
No pa imate Štajerci 2 rock postaji, na 90,8 tudi Rock Radio. A to so se zmenili, da začnejo praktično istočasno oddajati? :D

Na 90,80 Mhz je Radio Brezje

http://www.radiobrezje.si/
bonk.gif

No kot kaže je res po novem to Radio Rock
evil.gif

Radio Brezje se pa seli na frkvence radija TOP 106,8 Mhz
hysterical-1.gif

https://www.facebook.com/Radio-Brezje-doo-123932771036670/

Je že bil danes šok, ko sem se okrog 19h vsedel v avto
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

ja, tam je muzika malo boljša, vendar tistih komikov zjutraj se pa ne da poslušat

bomo videli, zaenkrat ni blo nobene reklame na rock postaji
smile-1.gif
pa fajn muzika

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif
City je tudi en fenomen. Program je orto mariborsko usmerjen, prenaša tekme NK Maribor, cestne informacije izključno za Štajersko, vreme izključno za Štajersko, tudi reklame so "štajerske", vseeno pa oddajajo iz ljubljanskega gradu tudi za območje Ljubljane. Vse postaje nekako gledajo, da se približajo lokalnemu okolju, City pa boli k**** in tako v Ljubljani na 99,5 MHz "uživamo" v izrazito mariborsko-lokalnem radiu. Meni ni jasno, da se jim to splača. Res me zanima kakšno poslušanost ima City v Ljubljani.
sprasujem se.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Lani koncerta ni bilo, po moje je prihodek izjemno padel.
Jutranja ekipa mi je ok, razen antipatične babe, slabo so zbrali.

Malo bi morali muziko spremenit, ker preveč vrtijo ta shit modern.

Največji fail je tisti "Dejanov glasbeni namig"...

Če je tam kdaj kakšen slovenski komad, je to kot dobitek na loteriji.

Forsira neko muziko, ki se ne da poslušat.

Morali se bodo osvežit

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif
City je tudi en fenomen. Program je orto mariborsko usmerjen, prenaša tekme NK Maribor, cestne informacije izključno za Štajersko, vreme izključno za Štajersko, tudi reklame so "štajerske", vseeno pa oddajajo iz ljubljanskega gradu tudi za območje Ljubljane. Vse postaje nekako gledajo, da se približajo lokalnemu okolju, City pa boli k**** in tako v Ljubljani na 99,5 MHz "uživamo" v izrazito mariborsko-lokalnem radiu. Meni ni jasno, da se jim to splača. Res me zanima kakšno poslušanost ima City v Ljubljani.
sprasujem se.gif

Hint: mogoce je pa dnevno dovolj drugih ljudi v lj, da se splaca
grims-1.gif

Anyway, kaj poslusat namesto tradia top, predlogi?

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Citat:
Uporabnik tomi pravi:

Hint: mogoce je pa dnevno dovolj drugih ljudi v lj, da se splaca
grims-1.gif

Ja očitno se jim splača. Ampak spomnim se primera, ki sem ga že pred leti prebral na internetu in sicer je nek Mariborčan (valjda vesel, da lahko posluša City tudi v Ljubljani), ki se vsak dan vozi na delo v Ljubljano obtičal na ljubljanski obvoznici v koloni zaradi nesreče. V dobri veri, da razširi informacijo naprej je poklical prometni servis City-ja in jim povedal za nesrečo. In dobil je odgovor, da je City mariborski radio in da jih promet v Ljubljani ne zanima.
evil.gif

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif
sprasujem se.gif

A je radio aktual kaj drugačen?! Samo, da je šipteraj.