Citat:
Uporabnik Super pravi:
No pa imate Štajerci 2 rock postaji, na 90,8 tudi Rock Radio. A to so se zmenili, da začnejo praktično istočasno oddajati?
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Citat:
Uporabnik Super pravi:
No pa imate Štajerci 2 rock postaji, na 90,8 tudi Rock Radio. A to so se zmenili, da začnejo praktično istočasno oddajati?
Na 90,80 Mhz je Radio Brezje
http://www.radiobrezje.si/
No kot kaže je res po novem to Radio Rock
Radio Brezje se pa seli na frkvence radija TOP 106,8 Mhz
https://www.facebook.com/Radio-Brezje-doo-123932771036670/
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Najslabšo muziko ima City, tak da slabše ne more biti
City je tudi en fenomen. Program je orto mariborsko usmerjen, prenaša tekme NK Maribor, cestne informacije izključno za Štajersko, vreme izključno za Štajersko, tudi reklame so "štajerske", vseeno pa oddajajo iz ljubljanskega gradu tudi za območje Ljubljane. Vse postaje nekako gledajo, da se približajo lokalnemu okolju, City pa boli k**** in tako v Ljubljani na 99,5 MHz "uživamo" v izrazito mariborsko-lokalnem radiu. Meni ni jasno, da se jim to splača. Res me zanima kakšno poslušanost ima City v Ljubljani.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Super pravi:
City je tudi en fenomen. Program je orto mariborsko usmerjen, prenaša tekme NK Maribor, cestne informacije izključno za Štajersko, vreme izključno za Štajersko, tudi reklame so "štajerske", vseeno pa oddajajo iz ljubljanskega gradu tudi za območje Ljubljane. Vse postaje nekako gledajo, da se približajo lokalnemu okolju, City pa boli k**** in tako v Ljubljani na 99,5 MHz "uživamo" v izrazito mariborsko-lokalnem radiu. Meni ni jasno, da se jim to splača. Res me zanima kakšno poslušanost ima City v Ljubljani.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Hint: mogoce je pa dnevno dovolj drugih ljudi v lj, da se splaca
Citat:
Uporabnik antonb pravi:
pa res glej da se Top ukinja
klik
ni bilo dovolj poslušalcev za elektronsko muziko?
Citat:
Uporabnik Super pravi:
Uporabnik Snecer pravi: