Kopalnica, dnevna, kuhinja, spalnica, kabinetHm, nevem na kak nacin deluje viomi, ampak kako si na enem nadstropju porabil 5 map?
Kopalnica, dnevna, kuhinja, spalnica, kabinet
Razumem, vendar celo nadstropje znese skoraj 300m2, plus velika steklena vrata, ki zmedejo mapiranje, tako da mi se ni uspelo celo nadstropje mapirat. Pa še baterijo do konca izprazni.Izbrisi mape, odpri vrata in startaj robota, da naredi novo mapo. Bo sel po vseh prostorih in ti zmapiral celo nadstropje v eno mapo. Vsak prostor bo obarvan z drugo barvo in lahko bos v appu oznacil vsako sobo posebej, ce jo bos zelel posebej pocistiti.
Razumem, vendar celo nadstropje znese skoraj 300m2, plus velika steklena vrata, ki zmedejo mapiranje, tako da mi se ni uspelo celo nadstropje mapirat. Pa še baterijo do konca izprazni.
Igračke, tega ne znajo, kupši si pravega robota, tecimo Roombo, tega pa psu prepusti, da mu kočo posesa....Razumem, vendar celo nadstropje znese skoraj 300m2, plus velika steklena vrata, ki zmedejo mapiranje, tako da mi se ni uspelo celo nadstropje mapirat. Pa še baterijo do konca izprazni.
Igračke, tega ne znajo, kupši si pravega robota, tecimo Roombo, tega pa psu prepusti, da mu kočo posesa....