Iz lastne izkušnje ti povem, da to ne gre, ker konstrukcija tega ne zdrži. Ni to avtodom, pa še tam občudujem tiste, kateri tendo razvijejo do konca, pol pa noge podstavljajo. Čez čas se začnejo spraševat, zakaj jim zamaka.Nabavit moramo tendo. Kupil bi tisto, katero lahko pritrjeno vozim naokoli, da jo samo z vinto raztegnem in pritrdim dve končni nogi, palici. Priporočilo?
Mal poglej, kaj od kampov v Savinjski dolini je sploh odprto. Kolikor sem včeraj videl, ko sem se mimo peljal, je vse prazno.Kakšne imate kaj načrte za krompirjeve počitnice? Kakšna ideja..
Mi gledamo proti Gardskemu jezeru in Gardaland, dodatno Čateške toplice in kolesarjenje okoli Čateža ter Ljubno ob Savinji, Luče, Solčava.
Poglej si markize, ki bi bile primerne zate: https://www.fritz-berger.de/zelte/vorzelte/markisen-und-vordaecher/Vikend na kolesih je doma 2 tedna. Uredil sem papirje. Homologacijo sem spravil v fascikel, v avtu vozim kopijo. Je to prav?
Nabavit moramo tendo. Kupil bi tisto, katero lahko pritrjeno vozim naokoli, da jo samo z vinto raztegnem in pritrdim dve končni nogi, palici. Priporočilo?
Pogledal bi še za mover. Tudi za tega prosim za priporočilo. Oboje kupujem z montažo.
Eucharisto.
Krompirjeve se naredi 2, 3 plane (če ti to leži, oz. rabiš) in se odločiš zadnja dva dni pred odhodom, glede na vremensko napoved! Južna Dalmacija je precej trotl-ziher.Kakšne imate kaj načrte za krompirjeve počitnice? Kakšna ideja..
Mi gledamo proti Gardskemu jezeru in Gardaland, dodatno Čateške toplice in kolesarjenje okoli Čateža ter Ljubno ob Savinji, Luče, Solčava.
Nove ja, samo kakor sem zastopil ni ravno nova.PS: vsaka stranica tudi od prikolic novejše izdelave, komot nosi tendo, pa tudi razviješ jo lahko do konca brez da prej noge dol spuščaš. Če se kaj zgodi, je bila prikolica/avtodom (stena) že total pirava!
Zadnjih 10 let ziher.Nove ja, samo kakor sem zastopil ni ravno nova.
Iz lastne izkušnje ti povem, da to ne gre, ker konstrukcija tega ne zdrži. Ni to avtodom, pa še tam občudujem tiste, kateri tendo razvijejo do konca, pol pa noge podstavljajo. Čez čas se začnejo spraševat, zakaj jim zamaka.
Za prikolice so drugačne tende.
pa so te tende mišljene, da jo odpreš celo brez nog??? k moja se tok povesi, da me srce zaboli, da bi celo odprl... odprem jo pol metra, podprem in potem prestavljam noge...PS: vsaka stranica tudi od prikolic novejše izdelave, komot nosi tendo, pa tudi razviješ jo lahko do konca brez da prej noge dol spuščaš.