Pozimi je nujen propan, poleti pa ne. Kampiram pa celo leto, res pa je, da s kamperjem.Mal obujam temo. Ste že kaj kampirali?
Zdaj pa eno vprašanje o plinu. A za Trumo uporabljate čisti propan, ali mešanico kot doma za v štedilnik?
Na PZA upam da ne boš kampiral ampak parkiral. Res pa je, da večina naših PZA ni ravno PZA ampak že kar kamp.Medtem sem prišel do informacije, da bomo lahko prikoličarji kampirali na PZA, le avto bo treba ven parkirati ponekod.
So ti povedali ali imaš izkušnje?Camping oprema (Truma) je delana za propan. Mešanca pa malo bolj saje dela.
Imam izkušnje. Propan je mal bolj “švoh” ampak ne dela saj. Včasih sem uporabljal butan in je bila stena nad dimnikom črna. Odkar uporabljam propan tega ni več.So ti povedali ali imaš izkušnje?
Saje niso proizvod ne butana, ne propana ampak ostale svinjarije, ki je (lahko) notri.
Kaj pomeni kratica PZA? Parkirišče (počivališče) za avtodome? Ali mogoče parkirišče za avtomobile? Ali parkirišče za prikolice? Pa za prjatla bi vprašal, če tam lahko tudi šotor postaviš?Medtem sem prišel do informacije, da bomo lahko prikoličarji kampirali na PZA, le avto bo treba ven parkirati ponekod.