I
Izbrisan uporabnik #488
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Zdaj pa bodi še toliko prijazen in mi pojasni, na podlagi česa temelji ta tvoja objektivnost? Dlje od tega, da že vseskozi drugim vsiljuješ svojo subjektivno presojo, boš težko prišel,Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Sploh ne gre za individualno percepcijo in tolmačenje oziroma neko subjektivno oceno, ampak za objektivna dejstva. RKC je objektivno gledano nekaj slabega, sploh pa v tistem obdobju je bila objektivno gledano na strani kolaborantov.
Subjektivna ocena, ok. Da je slučajno ne bom preresno vzel.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kar pa sem pisal o posledicah, to pa je moja ocena
Ne to - raje se ti pazi, če tebe berejo v RKC! Verjetno si niti ne predstavljaš, kako morajo biti ponosni nate - laskaš jim s prepričanjem, da bodo čez nekaj let zavladali svetu, tekoče spremljaš njihovo delovanje, poznaš ozadja njihovega obredja, pa še na njihovi spletni strani si domač, če sem prav videl. Pa ti si ja bolj vzoren in čislan kristjan kot 90% ljudi, ki hodi v cerkev! Sicer nekoliko zmeden, ampak v splošnem perfekten primerek cerkvenega pisuna.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Sicer pa če Godnič to bere, mora biti jako ponosen, da mu daješ takšno moč kot RKCjuNo, saj je navsezadnje Tito.![]()
Že bežen pogled v zgodovino (pa ni treba tako daleč) ti lahko pokaže "dobra" dela RKC. To najbrž ne bodo objektivni podatki a ne? Tu sedaj ni prostora, da bi spisali vse njihove grehe.
Glede delovanja na naših tleh pa je v zadnjem času poleg klasične pedofilije bodlo v oči totalno sesutje gospodarskega sistema mb. nadškofije, ki je nabrala preko 600mio EUR...
Ne vem če me berejo v RKC, to je pa tvoja subjektivna ocena
![smile-1.gif](https://www.alter.si/tabla/images/graemlins/smile-1.gif)
Jaz za tebe nimam še nobene etikete, bi jo tudi moral imeti? kakor je klasika tu na forumu pri nekaterih, ko jih zmoti drugačno mišljenje.