RKC spet izziva s čaščenjem izdajalcev

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

sass

Guru
1. sep 2007
5.246
889
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
O izdajalcih lahko debatiramo, ko jim je na poštenem sojenju s primerno obrambo to tudi dokazano.
ta izjava je dvorezen meč. kolikim komunistom je bilo na poštenih sojenjih dokazano, da so bili krivi za povojne poboje in ostalo?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.211
1.272
113
43
Koliko papežov je imela katoliška cerkev v 2000 letih? In vsi vemo da so bili vsi kriminalci.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ovci sta vidva, Grozde ni bil izdajalec to je dokazano, bil je v Katoliški Akciji kjer pa njihov vodja prepove vsa dejanja povezana z borbo. Njegov likvidator pa je kasneje prosil za maziljenje in spoved saj ni mogel živeti s takim težkim grehom. V torbi razen nekaj molekov in knjig niso našli čisto nič obremenilnega, mi je pa žal da nisem uspel priti na Zaplaz, sem pa bil na njegovem grobu v Šentrupertu in tam pri Mirni kjer so ga našli.

jebeš likvidatorja, ki zaradi ene likvidacije ne more več živet.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.225
11.145
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
O izdajalcih lahko debatiramo, ko jim je na poštenem sojenju s primerno obrambo to tudi dokazano.
ta izjava je dvorezen meč. kolikim komunistom je bilo na poštenih sojenjih dokazano, da so bili krivi za povojne poboje in ostalo?

Razen če so se ljudje sami metali v jame, je posrednih dokazov dovolj. Samo postopki niso bili sproženi. Zakaj, si lahko odgovoriš sam.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

O dejanskih izdajalcih govorimo, ne o pravnoformalnih.

Izdajstvo je bilo dejstvo.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ovci sta vidva, Grozde ni bil izdajalec to je dokazano, bil je v Katoliški Akciji kjer pa njihov vodja prepove vsa dejanja povezana z borbo. Njegov likvidator pa je kasneje prosil za maziljenje in spoved saj ni mogel živeti s takim težkim grehom. V torbi razen nekaj molekov in knjig niso našli čisto nič obremenilnega, mi je pa žal da nisem uspel priti na Zaplaz, sem pa bil na njegovem grobu v Šentrupertu in tam pri Mirni kjer so ga našli.
Tole poudarjeno pa dokazuje, da likvidator ni bil komunist ampak pripadnik katoliške vere.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tole poudarjeno pa dokazuje, da likvidator ni bil komunist ampak pripadnik katoliške vere.
467716-post_slo.gif

Dobra kajla.
aplauz.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

bonk.gif
haha. kako ni mogel živeti? a je doživljal srčne napade? se mu je guncalo na drevesu? pa bi se ustrelil, če ni mogel živeti s takim "grehom" ... haha... pišuka vi me pa kdaj res nasmejete.

Me zanima kako nekateri duhovniki lahko živijo s svojim grehom?? še nisem slišal da bi kakšen prosil za mazanje in spoved. pa delajo dost hujše grehe.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.808
6.568
113
Glede na to, da je bil trenutni papež pripadnik Hitlerjugenda, to niti ni tako presenečenje.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Skušam razbrati, kako naj tvoj uvodni post razume nekdo, ki ni že vnaprej ideološko prepričan, pa mi kar ni in ni jasno: kaj si pravzaprav hotel sporočiti?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
467716-post_slo.gif

Dobra kajla.
aplauz.gif

x2
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Skušam razbrati, kako naj tvoj uvodni post razume nekdo, ki ni že vnaprej ideološko prepričan, pa mi kar ni in ni jasno: kaj si pravzaprav hotel sporočiti?

Kateri del ti ni jasen?
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.029
1.937
113
tebi ga je kdaj uvalo kaki župnik v rosnih letih, al od kot ti ta obsedenost z cerkvijo?

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Ok, greva od začetka: Kakšna je poanta, katero naj v tvojem postu (sam praviš, da je v naslovu) razbere nekdo, ki je ideološko neobremenjen?
Lahko jo pojasniš tudi per partes, če je večdelna.