rio 2016

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
A smo se spet klasicno usrali, kot vedno v ekipnih sportih? Priznam nisem upal ugledat, zaradi zivcev, zdaj sem preklopil in sem cisto miren. Sem raje gledal zenske skoke v vodo na RAI2.

Ma ni blo neke prave borbe, veliko izključitev. Pa niti ni bil problem toliko izključitev kot za to kake izklučitve so bile. Dotiki v zraku pri strelih, udarci po obrazu na 12 metrih itd. Neumne v glavem. Danci pa zadevail iz vseh pozicij.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
maaa.... sej so dal 30 golov, sam 37 jih pa na tem nivoju ne bi smeli dobiti. To je bila obramba za DP.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Od junaka do bedaka
uf-1.gif

Saj jim je prav povedal: Vujoviæ: Nimate želje po zmagi
ne-ne-1.gif

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Ah dobro, vcerajsna tekma je res za pozabit, ampak vseeno cestitke za ta turnir.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.949
6.987
113
Nič novega, kar se tiče ekipnih športov in naših reprezentanc, že ničkolikokrat viden razplet.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.949
6.987
113
Ni mi jasno zakaj, fizične utrujenosti ni bilo, danci pa tudi niso nekaj blesteli, da bi se jih kar takoj začeli bat.

Očitno so se bolj zbali pritiska tekme oz ker je pač bilo četrtfinale in ne nasportnika, verjetno bi popušili proti vsaki ekipi na tej točki.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
pomoje bi jih tudi Katar premagal.....samo a ni to že prevečkrat, da se vedno userjejo?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
točno tako, kot praviš. Ni problem, če bi izgubili. Pač to je šport, kjer se moraš dokazati vsako tekmo. Slabše ekipe, se počistijo v začetnih bojih. Sedaj bi morali biti bolj izenačeni boji. Razlika v golih za 1-max 4,5 golov. 5 je že hudo. Prepričan sem, da bi Danci nasuli čez 40 golov, da so hoteli ali morali. Naši so jih dali 30, kar ni malo. Pa še zmeraj katastrofalen amaterski poraz. Vse je šlo v naš gol. Se mi je na trenutke zdelo, da so Danci vrgli v gol, ko niso imeli več kaj s žogo delati.
Preveč je bilo medijskega pompa na začetku.... pa so mogoče naši majstri mislili "to je to". Visoko leteli, potem pa navpični padec

Zdravc

Zelenc'
7. jun 2016
10
0
1
Jao, vedno isto.. ko se gre za izpad, vedno izgubimo. Ne vem, zakaj taka razlika v igri.. vse je šlo v naš gol, obramba res švoh.. Danci so grizli, naši pa le senca od prejšnjih tekem.. Vujoviæ jim je dobro rekel: ne želite si zmagati :/

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Mediji so itak vedno eni in isti. Ful pumpajo, pol pa se bi moralo vodstvo odločiti, da jih malo na realna tla spravi. Obramba je bila včeraj res slaba. In s tako obrambo si niti nismo nič zaslužili. Napad pa zelo soliden, zelo domiseln glede na to, da nimamo visokih bombanderjev na zunanjih položajih. Malo je škoda, da se Vujo ni že ob zaostaku za 3 ali 4 bolj razpizdil, ker ko so zaostajali za 8 so komaj začeli res energično igrat in zabijat. Ampak to je bilo malo prepozno (oz. so nam vedno spet pobegnili z golom ali dvema).

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
No, kako boš pa igral obrambo, če samo pogledaš danca, pa te izključi? Mal ti tud kle vse dol pade, kavtičnik je prav povedal, zgleda postaja rokomet, kot košarka, kjer se vsak dotik kaznuje...za nekatere, danci so jih pa pretepali pa nič, opomin al pa karton.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
37 golov so/smo dobil in to je za OI v četrtfinali preveč. Da ne bi bila razlika 6-9 golov skoraj cel 2. polčas, bi jih danci natrosili našim še več. In tukaj je katastrofa. Na žalost v obrambi ni bilo nič. 30 slovenskih golov ni malo in to je OK. Samo dobiti jih še 7 več je pa hudo narobe v četrfinalu, kjer naj bi bile tekme že bolj izenačene