1.914HP, 2.360Nm, 2.150kg stroj za cca.2.320.000€
8.62s @ 402m.
8.62s @ 402m.
Huuud stroj. Na ful power je sicer baterije za celih 6 min ali jbga
Ma ne vem, zdaj se dajejo na trg ( široke ) potrošnje itak samo še neki polizdelki. Velja praktično za vse. Če ne crkne material, je pa SW na hitro skupaj zmetan. Da ne rečem da ti lahko proizvajalec danes preko neta vse “ugasne”. Ja pokvarlo se je …. novo bo treba … lep novi svet …No ja, menda bo kaj tega dosezka tud najdlo do navadnih stromarjev. Da bojo kot 'gadgeti' uporabnejsi
Rimac denar služi s tehnologijo, ki jo razvija za druge. To je v bistvu samo showcase .Ok, priznam, dosežek tehnike. V bistvu pa precej neuporaben gadget za velike fante s toliko denarja, da ne vedo kam z njim. Odsev časa in “vrednot”. Edina pozitiva so delovna mesta. Upam da spodobno plačana.
Edina pozitiva so delovna mesta. Upam da spodobno plačana.
Ja, nekih 40km pa še kak nekaj km v leru potem6min pri 400kmh je kar razdalja
priznam, jaz sem bil skeptičen, ampak je s trmo in verovanjem vase uspel. to mu ni oporekat. zasukalo se je navzgor ko so prepričali velike playerje da je to to, in so vložli vanjga... porsche , hyundaj.... Respekt.Še pomnimo Alter strokovnjake, ki so se Rimcu smejali na začetku njegove poti?
Rimac denar služi s tehnologijo, ki jo razvija za druge. To je v bistvu samo showcase .
Enega poznam, ki dela pri njih že par let. Dobi okol 1400€, za hrvaško je pomoje to solidno.
Boljše kot pri večini naših podobnih firm.
Kako v štacuno tu pa tam? Dobr, za vsak dan ja, za tedensko fasungo pa premajhn.Še dobro, da si povedal. Js sem si ga pa ravno mislil naročiti, da bi se na šiht vozil 15km v eno stran, pa za v štacuno tu pa tam in k maši ob nedeljah.