Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Zadnje čase se mi dogaja, da v fritezi čisto razpadejo. Pa ne samo palčke, tudi nekatere panirane ribe
To so zadeve, ki so že panirane in jih samo za kratek čas damo v fritezo. Ponavadi razpadejo !
Doma z temi stvarmi delamo drugače in sicer:
Žena kupi tisti papir za peko, ga da v pladenj ta veliki od pečice in nanj zloži te ribje palčke. Ne eno na drugo, temveč jih lepo porazdeli, da nebo kdo mislil, da jih vsipamo na pladenj pa adijo !
Ne lepo jih zloži, potem ponavadi zraven kupi tisti krompir v kosih, ki je rahlo začinjen in ga da zraven peči. vseskupaj da v pečico (protroln) in peče. Na koliko ter kako dolgo nimam pojma bi jo moral vprašat ko pride domov. Zadeva je enkratna, za prste polizat.
Kupujemo pa v Hoferju te ribje palčke prav tako ta krompir.
Imajo pa v hoferju lignjeve palčke, ki pa so ŠE boljše od teh ribjih .... njami.