Revolut bančni račun

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.862
6.520
113
Tole pozabil?
Mladič, star 12 let, je prišel nahajpan domov z vsemi novodobnimi zadevami, ki jih takole malu usput pobere. Fantje pametni, ko ne vem kaj, ampak vsaj spremljajo. Dropshipping, upam, da je že malo pozabljen, zdaj je prišel on domov, da bi "trajdal".
.... To so sošolci, veliki "kšeftarji". Ko razlaga ideje, ne ves, a bi se jokal ali smejal. Vmes je bil tudi poker .. Ampak to so zacetki naivnih najstnikov, ce se prav spomnim, in koncno je nekaj dam prinesel, ko lahko rečem OK. Da nau zmeraj "ne". Zacetne napake so zdejle se pocen, ko bo slo za eksistenco, bo pa kako izkušnjo že imel...

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.262
1.516
113
Saj s pokrom se da dobro zaslužiti. 2 kolega sta pustila šiht.

Seveda ne mladoletnik, da ne bo kdo kaj mislil.

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.152
478
83
Tata, tata, kupi mi novi telefon...
Evo ti sine 150eur, pa si kupi pčele...

In tako je mladi nadobudnež s čebelicami zaslužil za par telefonov in avto ;)

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.862
6.520
113

Kdo bo naslednji butla spilal, da nas bodo banke soet morale ščititi. Se malo pa na bomo mogli racunov placat, ker mogoce to ni v nasem interesu...

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.862
6.520
113
Ne vem, pise neka trgovalna platforma...

Revolut pa najbrz ves. Blazno rizičen... Ne pustijo gor nakazat.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.862
6.520
113
Odpri članek... nakažeš malo več ali večkrat, kot jim je "všeč" pa ti težijo, da moraš osebno priti pa sredi noči te kličejo... Osebni obiski v NLB so travmatična izkušnja in dolgotrajna izkušnja.

Osebno pa res izkušenj nimam s SEPA prenakazili na Revolut nimam. Jaz flikam na Sparkasse in CeKR in od tam top-upam. Instant in zastonj brez nadlegovanja.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.519
950
113
Odpri članek... nakažeš malo več ali večkrat, kot jim je "všeč" pa ti težijo, da moraš osebno priti pa sredi noči te kličejo... Osebni obiski v NLB so travmatična izkušnja in dolgotrajna izkušnja.

Osebno pa res izkušenj nimam s SEPA prenakazili na Revolut nimam. Jaz flikam na Sparkasse in CeKR in od tam top-upam. Instant in zastonj brez nadlegovanja.
Meni niso nikoli težili iz NLB-ja Ne za število in ne za višino nakazil... Niti moji WD žene...

• Všeč mi je
Reactions: Gamero in sajkek

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.862
6.520
113
zato pa raje obratno.... plačo na revolut/n26 pa si nakazuješ drobiž nazaj v slo.

to sem prakticirala in nakazala bolus nazaj v SLO. Ker denarja kaj dosti sploh na Revolutu ne nameravam imeti. NLB utruja, Revolut se pa sploh ne ukvarja. Vrže te dol z linije pa se slikaj s svojim problemom kamor češ.

Meni niso nikoli težili iz NLB-ja Ne za število in ne za višino nakazil... Niti moji WD žene...
meni velikokrat SLO banke. Pa nič hudega, ne zamerim, da povprašajo, če sem izvedla nakazilo, ampak da ga zadržujejo dni in tedne, je pa samo nagajanje. Pa da te kličejo na kontaktno številko, ki jo imaš za 2FA (takrat je OK) in se sprašujejo, če si res ti, pa da moraš priti v poslovalnico... dej no...

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.519
950
113
to sem prakticirala in nakazala bolus nazaj v SLO. Ker denarja kaj dosti sploh na Revolutu ne nameravam imeti. NLB utruja, Revolut se pa sploh ne ukvarja. Vrže te dol z linije pa se slikaj s svojim problemom kamor češ.

meni velikokrat SLO banke. Pa nič hudega, ne zamerim, da povprašajo, če sem izvedla nakazilo, ampak da ga zadržujejo dni in tedne, je pa samo nagajanje. Pa da te kličejo na kontaktno številko, ki jo imaš za 2FA (takrat je OK) in se sprašujejo, če si res ti, pa da moraš priti v poslovalnico... dej no...
Jaz sem moral v TR vseeno potrditi istovetnost potem, ko sem tja nakazal z več posameznimi nakazili mal več denarja, ampak to je bilo stvar 5 klikov v appu in konec...

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.027
344
83
www.svetidej.com
Revolut X
1731428648637.png

Revolut Trade
1731428696136.png

• Všeč mi je