Iskreno povedano, oni paket za 9,99€ pri NLB je čisto korekten, da ne rečem, da cenejšega praktično ni za s.p. mojega ranga glede na nabor storitev. Bi že zdavnej ga imela, če me ne bi zajebavali s takilimi forami durh na durh. pol sem pa užaljena. ko se ravno malo pomirim, pa že si že skoraj rečem, naj ne bom tok malenkostna, pa da si delo dajem iz inata, pa spet neka taka fora.
Saj je zdaj tudi Revolut spreminjal pakete in seveda ne na ceneje. Mojega freelancerja za 7€ (če prištejem 2,89 z nlb, plačuejem torej enako kot če bi vzela pkaet pri NLB za 9,99€) je spremenil v business za 19€/mesec. Preskok je ogromen. Ampak način, kako to naredi je pa diametralen. Ne vem koliko mailov dobila. ker jih itak ne berem, kot izpiskov ne, kot noben ne, me v appu skozi ne spusti na prvo stran, dokler se ne prebijem čez vse klicaje, ki opozarjajo o spremembi. Če naredim nič, me vrže samodejno na najnižji paket, ki je brezplačen in potem naj izberem drugega, če hočem. Ko sem enkrat nekaj narobe razumela in izbrala neko funkcijo za, ne vem, 10€, pa potem niti uporabljala (ker je bilo pomotoma) so mi vrnili denar, čeprav roko na srce nisem niti pričakovala, ker sem sama zafrknila. Naše banke pa na koncu na izpisek napišejo eno pasico in upajo, da se jih bo čimveč nasralo. Ne štekam, zakaj ne pogledajo, kako se lotijo tisti, ki jim stranke (uspešno) kradejo in ponavljajo za njimi. Glede na sicer mojo urno postavko nima prav nobenega smisla, da si dajem toliko dela s tem, ker sem močno v minusu, pa vendar se, ker me tako pojezijo, ker mi nonstop dajejo občutek, da me hočejo nategnit. Samo še zavarovalnice mrzim bolj...