hna ja, sem skušala, pa je moja dejavnost na prohibited listi... torj ostajam na revolut business. klinc...
hna ja, sem skušala, pa je moja dejavnost na prohibited listi... torj ostajam na revolut business. klinc...
jaz sem 7.7. naredil toput iz addiko debetne kartice na revolu, zaenkrat ni provizije.
zaenkrat nič. bom napisal če bo kaj, brez skrbi.
Po pojasnilih obeh bank se bo nadomestilo zaračunalo avtomatsko pri polnjenju tujih računov ali denarnic, stavah na tujih platformah in podobno, če boste transakcijo izvedli z bančno kartico, pri čemer pojasnilo Addiko banke izrecno navaja, da” plačilo z debetno kartico ne bo predmet dodatnega nadomestila”, a hkrati navaja tudi, da se“Quasi Cash” transakcije “zaračuna za plačila s kreditnimi, plačilnimi in obročnimi karticami Mastercard.” Po pojasnilih kontaktnega centra te banke, se nadomestilo zaračuna tudi, kadar plačate z debetno kartico.
Kako ne vemo. Debetne so debetne, kreditne so pa kreditne (odloženo plačilo, obročno plačilo). Mogoče delajo zmedo s plačilnimi ampak v drugem stavku pojasnijo, da debetne vezane na TRR to niso.ker še vedno ne vemo, v čem je razlika med plačilnimi in debetnimi karticami (pri prvih Addiko zaračunava provizijo, pri drugih pa ne)?